Ce observă bărbații în pat… dar nu îți vor spune niciodată

Te-ai întrebat vreodată cât de atent e partenerul tău la corpul tău sau la cum te miști? Află ce observă bărbații, de fapt, în pat și de ce nu vor să vorbească despre asta.

Există anumite lucruri care pur și simplu nu sunt atât de importante încât să discutăm despre ele. Pe unele pur și simplu nu le observăm, iar pe altele le uităm la un minut după ce le-am văzut.Dacă te simți complexată în timpul sexului pentru că te întrebi ce observă partenerul la tine, nu-ți mai face griji! Iată cu ce nu-și bate el capul:

Citește și: 7 semne că îl interesează doar sexul 

Defectele tale. Te temi că îți va vedea celulita, acneea sau acel kilogram în plus pe care l-ai pus recent. Da, el observă, dar nu îi pasă. Un bărbat matur știe că nimeni nu arată perfect și acceptă defectele celor din jur, mai ales pe cele ale femeii cu care se culcă sau cu care are o relație.

Dacă ești perfect epilată. Cei mai mulți bărbați preferă ca partenera să nu fie prea păroasă, mai ales în zona intimă. Și e de înțeles, nu ar vrea ca părul tău să îi irite sau, mai rău, să le ajungă în gură! Însă asta nu înseamnă că îi va fi scârbă de tine dacă nu ești proaspăt epilată absolut de fiecare dată când faceți sex.

Cât de bine te simți în timpul sexului. Evident, partenerul vrea să te satisfacă, deci va fi atent la gemetele tale și la expresiile feței. Însă asta nu înseamnă că trebuie să te prefaci că totul e perfect, dacă există vreo problemă! Mai bine discutați deschis despre ce vă place sau nu în pat.

Citește și: 4 semne că partenerul nu e satisfăcut în pat 

Dacă ai „talente speciale”. Poate că faci sex oral într-un anume fel sau te miști diferit față de alte femei când stai deasupra. Fii sigură că se va gândi la asta mult timp după ce partida s-a terminat.

Cum te porți după sex. Credeai că el nu are chef să stați puțin îmbrățișați după sex? Dacă te ridici din pat imediat sau începi să verifici notificările de pe Facebook, se va simți jignit – și pe bună dreptate!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.