Ce nu vor sa afle barbatii

By  | 

Un look diferit

Daca partenerul tau nu pare sa observe singur tunsoarea ta cea noua sau faptul ca te-ai vopsit, nu insista.

Daca tii neaparat sa-i atragi atentia, in capul lui va suna ceva de genul: “Fata e la vanatoare de complimente!” O sa-l pui intr-o situatie delicata.

Nu uita ca schimbarea de look trebuie sa te multumeasca pe tine insati, nu sa-l faca pe el sa te observe. Increderea in tine te face sa fii sexy; ai chef sa-ti reinventezi freza, fa-o pentru tine!

Produsele de igiena feminina

Cei mai multi dintre barbati folosesc termenii “tampon” sau “absorbant” in cu totul alte contexte decat noi.

Si daca le folosesc vorbind despre stim-noi-ce, le mai si incurca intre ele.

Pe ei nu-i intereseaza ca aceste inventii-minune ne aduc noua multe binefaceri in “zona de sub centura”.

Consideri ca un tip arata super

Nu ca i-ar face sa se simta nesiguri, dar e un lucru de care pur si simplu nu le pasa.

Cand spui despre un alt tip ca e “beton”, ai rostit cuvantul magic menit sa puna capat conversatiei. Ce te astepti sa ti se raspunda? Eventual sa-ti confirme si sa te aprobe intrutotul, nu?

Ei bine, daca barbatii ar crede despre alti “fartati” ca sunt super, conversatia ar lua-o pe fagase periculoase. Mai gandeste-te inainte sa admiri cu voce tare vreun “flacau”…

Cat esti de destepta

Barbatii cauta sa evite fetele care sunt mereu dispuse sa arate tuturor cat sunt de inteligente.

Iar daca intr-o conversatie rostesti repetat nume ca Hemingway, Dostoievski, Nietzche, poti fi luata drept o persoana care face pe interesanta, ceea ce tradeaza nesiguranta.

Slabiciunile tale

Asta se discuta cu gasca de prietene, eventual cu cel mai bun prieten al tau din copilarie… Nu e cazul sa-i impui capul unui tip abia cunoscut cu slabiciunile tale, pentru ca risti sa-l pui pe fuga. Poate o sa te creada si nebuna pe deasupra…

Asa ca, tine pentru tine: betiile nocturne, dependenta de cumparaturi, obsesiile pentru actori, seriale si cantareti. Oricum, daca veti fi impreuna, le va afla singurel si le va "digera" mai usor.

Cat esti de epuizata

Cu totii suntem obositi, inclusiv iubitul tau. Iar in lumea actuala, in evolutie rapida si in care nici nu apuci sa respiri, smiorcaielile tale despre cat de esti de haituita te fac sa pari vesnic nemultumita.

Nu te astepta ca tipul caruia i te tot plangi sa fie maestru in arta remediilor naturiste si ceaiurilor calmante. Mai bine iti "versi" amarul pe blogul personal.

Faptul ca citesti articole de sex

Nu-i intereseaza catusi de putin sa le auda… ei vor sa le "executi". La urma urmelor, trucurile astea sunt publicate cu un motiv.

Insa tehnicile sexuale nu pot fi aplicate oricarui barbat, asa ca mai bine le experimentezi fara sa-i spui de unde le-ai invatat. Lasa-ti repertoriul sexual sa vorbeasca de la sine…

Dieta ta strategica

Scopul fiecarei diete este de a obtine un anumit rezultat in materie de greutate corporala. Si, la fel ca si in cazul vacantelor, nimanui nu-i pasa cum ai reusit sa ajungi acolo, ci pe unde ai umblat.

Regimul alimentar e un soi de calatorie – uneori prea lunga si plicticoasa. Singura data cand e cazul sa-i aduci la cunostinta iubitului tau ca esti la dieta este imediat dupa replica: "Nu comand portie dubla de fasole cu ciolan afumat pentru ca…".

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *