8 lucruri pe care bărbații nu le-ar recunoaște în fața unei femei

Există anumite lucruri pe care bărbații preferă să le țină pentru ei. Nu sunt mari secrete, însă nu vor să le recunoască în fața unei femei!

Nu știu cum să fac asta

Toți bărbații vor să fie „bărbați adevărați”, chiar dacă acest concept este stupid, iar femeile sunt conștiente de asta. Din păcate, bărbații se simt obligați să știe cum să îți repare mașina sau să facă reparații prin casă și se simt foarte prost când nu reușesc. Dar să recunoască în fața ta că nu se pricep? Niciodată!Nu îmi permit să cumpăr asta

Bărbații „adevărați” au și o carieră de succes și își permit să crească o familie întreagă din salariul lor. Poate că asta era valabil în trecut, dar acum, când femeile lucrează la fel de mult, acest lucru este irelevant. Cu toate acestea, ei și-ar dori să plătească singuri facturile și să te ducă în vacanțe, iar dacă nu își permit au impresia că au scăzut în ochii tăi.

Citește și: Cum să economisești bani pentru următoarea vacanță

Sunt gelos

Bărbații vor să pară că au încredere în ei și nu se simt amenințați de alți masculi, însă acest lucru este, deseori, fals. Bineînțeles că sunt geloși atunci când vorbești cu altul, iar dacă tipul respectiv pare că te place e și mai rău. Totuși, preferă să zâmbească și să nu zică nimic.

Prietena ta e atât de sexy

Doar pentru că iubitul tău nu vorbește despre alte femei pe care le consideră atrăgătoare nu înseamnă că nu se gândește la asta, măcar din când în când. Sigur, îți este loial și nu le va face avansuri, dar tot îi face plăcere când ele postează vreo poză de la mare, în costum de baie.

Am nevoie de complimente

Bărbații au fost învățați să facă complimente femeilor, dar și ei își doresc să fie lăudați! Chiar și cel mai încrezător bărbat are nevoie de ele uneori.

Citește și: 4 tipuri de complimente pe care bărbații le adoră

Îmi place să mă îngrijesc

Multe persoane încă au impresia că bărbații fac duș, se piaptănă și asta e tot, însă și ei au nevoie de mai multă îngrijire. Cremă de față, pensat, o manichiură din când în când… Din păcate, puțini sunt cei care au curajul să le facă, de teamă să nu fie judecați. Propune-i iubitului tău să încerce o mască de față, după ce i-ai spus cât de minunat se simte tenul tău după folosire și vei fi surprinsă cât de repede va accepta.

Îmi e frică

Bărbații trebuie să fie puternici și curajoși, să își protejeze femeia! O prostie, bineînțeles. Crezi că lui nu îi e frică de gândacul ăla sau de întuneric? Ba da, doar că îi e teamă să recunoască asta.

Îmi pasă cum arăți

„Te iubesc și când ești în pijama, nepieptănată și nefardată” – este adevărat, dar asta nu înseamnă că nu îi place când arăți ca scoasă din cutie. La fel și cu kilogramele în plus: bineînțeles că nu se va despărți de tine dacă ai puțină burtică sau celulită, dar ar aprecia dacă nu le-ai avea.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.