Ce nu le place bărbaților la sexul anal

Cei mai mulți bărbați ar face orice să încerce și sexul anal, dar există și câteva lucruri la acesta care nu sunt pe placul lor.

Le e teamă că se vor murdări

Oricât de mult ar vrea să facă și sex anal, bărbații se tem că își vor murdări penisul. Deși știu că acest lucru probabil nu se va întâmpla, mai ales pentru că poartă prezervativ, tot le apare în minte o imagine neplăcută.Citește și: De ce tot mai mulți tineri practică sexul anal? 

Trebuie să se miște foarte încet

Mai ales dacă pentru parteneră este prima dată, bărbatul va trebui să se miște foarte încet. Mai ales pentru că anusul este o zonă mai strâmtă și care nu se lubrifiază singură, nu vrea să te rănească. Din păcate, a văzut în filmele porno că penetrarea este rapidă și puternică și ar vrea să poată face asta.

E nevoie de mult preludiu

Când vine vorba de sex vaginal, treaba e destul de simplă. În cazul sexului anal, în schimb, lucrurile sunt mai complicate. E nevoie de mai mult preludiu de data aceasta, ceea ce nu îi face așa multă plăcere.

Citește și: Poate fi sexul anal periculos? 

Nu se poate relaxa după

După ce faceți sex anal, cel mai probabil veți vrea amândoi să faceți un duș lung și să vorbiți despre cum v-ați simțit. Dar el ar vrea doar să își scoată prezervativul și să stea degeaba.

E nevoie de multă comunicare

Sigur, și în cazul sexului vaginal este nevoie de comunicare, dar acum va trebui să vorbiți întruna. „E ok? Cum te simți? Pot să… Sigur? Te doare? Îți place? Pot să intru mai mult? Acum e ok?”… Niciun bărbat nu are chef de asta!

Citește și: Sex anal: Cele mai bune poziții pentru începători 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.