Ce NU le place barbatilor in pat

Bărbații pot fi mulțumiți destul de ușor, însă există anumite lucruri care le taie cheful. Află ce nu le place bărbaților în pat!

Pentru seri incendiare alături de iubitul tău, trebuie să ții cont nu doar de lucrurile care-l excită, ci și de lucrurile care îi pot strica cheful. Deși fiecare persoană este diferită, pentru cei mai mulți dintre ei lista de jos este valabilă.6 lucruri banale care îi fac pe bărbați să se excite

Iată ce NU le place bărbaților în pat:

Să te ascunzi sub pătură sau să stingi lumina. Iubitul tău deja știe cum arăți dezbrăcată și este atras de tine, altfel de ce ar mai vrea să faceți sex? Chiar dacă ție nu îți place foarte mult corpul tău sau ești timidă, lasă-l să te admire în toată splendoarea ta!

5 lucruri care-l vor înnebuni în pat

Să îl critici. Feedback-ul este binevenit în orice situație, însă trebuie să ai grijă cum abordezi problema. În loc să îl oprești brusc pentru a-i spune „nu îmi place deloc când faci asta”, mai bine ghidează-l ușor fără cuvinte sau șoptește-i la ureche „mă excită mai mult când faci…”

Să stai degeaba. Da, uneori bărbații depun mai mult efort în timpul sexului, dar asta nu înseamnă că femeile trebuie să stea degeaba, întinse pe spate, fără să facă absolut nimic.

Cum îți poți da seama dacă ești bună la pat?

Să nu încerci nimic nou. De ce anume ți-e frică? Că te vei simți incomod? Că te va durea? Că își va schimba părerea despre tine? Din când în când, este recomandat să încercăm lucruri noi în pat, pentru a nu ne plictisi. Cu siguranță poți găsi măcar o poziție nouă care să fie pe placul tău.

Să te prefaci. Poate că ai văzut în serialul Seinfeld că bărbații nu se prind când o femeie mimează orgasmul, dar, în viața reală, mulți dintre ei își dau seama. Să ai orgasm nu înseamnă doar să gemi, el își poate da seama dacă te simți bine și după alte semne ale corpului tău.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise