Ce nu iti spune iubitul…niciodata!

…că sexul de unul singur e mişto!

Ce-i drept, nici tu nu îi povesteşti că în weekend ţi-ai încercat noua ”jucărie” pe baterii şi că eşti foarte încântată de ea. Oricum, hormonii sunt de vină pentru apetitul lui sexual atât de ridicat, aşa că e ok să îşi rezolve singur nevoile.

…că se simte neatrăgător!

Da, şi bărbaţii sunt interesaţi de look-ul lor, chiar dacă nu se plâng ca noi. Poate că face mereu pe durul, dar look-ul lui dezordonat este atent studiat, iar lista lui de nemulţumiri probabil că rivalizează cu a ta. Nu te sfii să îi faci complimente din când în când!

…că vrea să faceţi schimb de roluri!

Societatea a creat nişte stereotipuri pe care ne este greu să le depăşim, aşa că bărbaţii sunt cei care ne ”vânează”, ne fac cadouri, ne oferă flori, plătesc consumaţia, etc. Adevărul este că şi-ar dori să fie şi el răsfăţat, chiar dacă nu acceptă nici în ruptul capului să plăteşti tu nota şi nu îţi cere cadouri.

…că are nevoie de timpul lui personal!

Nu ne referim la momentele când devine intim cu el însuşi, ci la timpul petrecut în gaşcă, la fotbal, la paintball sau în pub la o bere. Oricât de mult te apreciază amicii lui, nu se simt în largul lor când eşti şi tu în preajmă. şa cum voi, fetele, bârfiţi sau vorbiţi despre pantofi, au şi ei subiectele lor de interes. Este absolut normal să vă petreceţi în continuare timp separaţi.

…că te-ai îngrăşat!

Sau că rochia galbenă te face să arăţi ca un zombi. Dacă îşi cunoaşte interesul, ştie că nu este indicat să înceapă astfel de discuţii, deoarece sunt şanse foarte mari să te superi pe el pentru că ai luat sinceritatea lui drept o răutate. Noi, femeile, suntem nişte veritabile ”drama queens” şi el nu vrea să devină victimă colaterală.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.