Ce mesaje sa nu trimiti niciodata fostului

Uneori este foarte dificil să dăm unui tip un mesaj, iar dacă acesta este chiar fostul nostru… totul devine brusc şi mai greu. 

Trebuie în primul rând să iei în considerare motivul pentru care îl cauţi şi în ce relaţii sunteţi acum: vrei să începeţi iar să vorbiţi pentru că era un tip de treabă şi ai vrea să reluaţi prietenia? Sau vrei să te împaci cu el? Poate ai doar nevoie să îţi iei o carte pe care ai uitat-o la el? Dacă nu v-aţi despărţit în condiţii tocmai ok şi, mai mult, dacă a fost vina ta, poate ar trebui chiar să nu îi dai deloc mesaj. În orice caz, nu te entuziasma prea tare, este posibil ca el nici măcar să nu îţi răspundă.10 motive sa nu ramai prietena cu fostul

Acestea fiind spuse, iată câteva mesaje pe care nu ar trebui să i le dai fostului tău:

Evită mesajele de genul „Bună!” sau „Ce mai faci?”, mai ales dacă îl contactezi pentru ceva anume. Şansele să îţi răspundă sunt mai mici şi, în plus, poate îl pui într-o situaţie delicată cu actuala lui iubită. Chiar dacă nu îţi convine, este posibil ca exact în acel moment ea să fie lângă el şi, inevitabil, va deveni suspicioasă. Continuă mesajul: „Bună, ştiu că nu am mai vorbit de ceva timp, dar mă gândeam că am putea ieşi la o cafea zilele astea, ce zici?”

Dacă vrei să te împaci cu el, nu o face printr-un mesaj şi în niciun caz nu te ruga de el. Eşti mai puternică decât atât şi, deşi ţii la el, trebuie să înţelegi că s-a terminat şi că vei cunoaşte un alt bărbat mai devreme sau mai târziu. O tipă care imploră nu arată niciodată prea bine.

Nu e recomandat nici să îi spui lucruri legate de relaţia voastră. Vorbeşte despre asta cu prietenii sau cu oricine altcineva, dar nu începe să îi aduci aminte fostului ce bine era când eraţi împreună sau ce ai învăţat din greşelile din trecut.

Sex cu fostul iubit: cand e ok?

De asemenea, în niciun caz nu îl alinta ca pe vremuri şi nu încerca să flirtezi. Indiferent dacă aţi rămas sau nu amici, aceste lucruri au fost de actualitate când eraţi împreună, vremea lor a trecut.

Să nu mai spunem de mesajele la beţie… De la „Te iubesc, ia-mă înapoi!” până la „Pot să vin pe la tine diseară?” sau, dimpotrivă, „Eşti un dobitoc!” (sau, de ce nu, toate combinate), evită pe cât posibil să îi trimiţi astfel de mesaje. Şterge-i numărul înainte să ieşi în club (îl poţi nota pe un bileţel pe care să îl laşi acasă dacă ţii neapărat să îl păstrezi), roagă o prietenă să îţi ţină telefonul, fă orice îţi stă în putinţă să nu trimiţi astfel de mesaje. Îţi garantez că vei regreta dimineaţă, indiferent dacă şi ce îţi va răspunde el.

Nu în ultimul rând, dacă fostul ţi-a răspuns, încearcă să nu lungeşti conversaţia. Ştim că te bucuri că vorbiţi din nou, dar dacă l-ai cautat pentru un anumit motiv – ai nevoie de un obiect uitat la el, de exemplu – încheie conversaţia când aţi stabilit cum îl vei recupera.

Tu ce crezi, e în regulă să îi mai trimiţi mesaje fostului? Ţii cont de anumite lucruri dacă o faci?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.