Ce meriti de la o relatie

By  | 

Când vine vorba de relații, meriți tot ce e mai bun de la iubitul tău. Iată care sunt ingredientele pe care ar trebui să le bifezi pentru o relație împlinită. 

Câteva cine preparate cu „dăruire”

OK, mama lui nu i-a predat lecţii de bucătărie, dar asta nu înseamnă că nu poate învăţa pe cont propriu cum să-ţi gătească o cină delicioasă. Ba chiar nu ar fi deloc rău dacă şi-ar face un obicei din a găti o dată pe săptămână.

Dovezi de iubire

Flori, bomboane de ciocolată, ursuleţi şi inimioare din pluş, să aibă grijă de tine când îţi e rău, să nu întârzie la întâlniri şi să nu spună una şi să facă alta… Lista continuă inevitabil cu suportatul filmelor siropoase fără comentarii de prisos şi toleratul serilor cu fetele.

Să nu-ţi ceară să te schimbi

Când alegi să stai lângă o femeie, o accepţi aşa cum e – cu familie, prieteni, rotunjimi şi preferinţe. Nu e normal să ţi se ceară să te schimbi de dragul lui. Asta miroase a sacrificiu. Schimbările vin treptat, natural, nu trebuie să fie impuse.

Greseli care pot strica o relatie

Un om de încredere

Nu trebuie să fii supusă supliciului de a te întreba ore-n şir dacă nu cumva e cu o tipă la suc şi de aia nu răspunde pe mobil. Nici că e posibil să te mintă când îţi spune că te iubeşte aşa cum eşti. În acel moment orice femeie poate ajunge victima nesiguranţei, iar nesiguranţa rimează cu nefericirea.

Un bărbat, nu un puşti

Un copil e una, un bărbat e alta şi e bine să nu confunde rolurile. Trebuie să fie capabil să vină cu soluţii în situaţii tensionate, nu să se dea cu capul de pereţi ca un adolescent. Maturitate şi stabilitate emoţională sunt două dintre cele mai importante atribute ale unui bărbat demn de atenţia ta.

 

Treburile administrative 50% – 50%

Au trecut vremurile în care femeile stăteau acasă şi aveau grijă de gospodărie. Acum, profesional vorbind, ele sunt pe picior de egalitate cu bărbaţii. Atunci de ce nu ar fi la fel şi când vine vorba de treaba de acasă? Locuiţi împreună, deci ar fi cazul să te ajute şi la acest capitol.

Relatie de vis, sex de cosmar

Optimist şi cu un umor dezvoltat

Când eşti întoarsă pe dos nimic nu-ţi face mai bine ca un râs copios şi cine e mai în măsură să te facă să râzi decât iubitul tău? Acesta este motivul pentru care ai nevoie de un bărbat optimist, care să te pună pe picioare când ai nevoie şi să te distreze tot timpul cu glumiţele lui haioase.

Sprijin moral

Nu eşti sigură că şeful tău o să te avanseze. Te gândeşti că poate colega ta este mai bună decât tine, iar şeful o apreciază mai mult. Şi uite aşa te afunzi în gânduri negre şi începi să fii din ce în ce mai nesigură pe tine. Acum trebuie să intervină prietenul tău şi să-ţi spună că meriţi acea promovare şi că nici o altă colegă nu are dreptul să ţi-o sufle de sub nas.

Maniere de gentleman

Să-ţi deschidă portiera şi să te ajute să ieşi din maşină, să-ţi tragă scaunul la restaurant, să intre primul într-un bar şi să-ţi facă loc să treci deschizându-ţi uşa… Aşa trebuie să facă un adevărat domn şi, crede-mă, nu meriţi nimic mai puţin.

Laude în faţa amicilor

E mândru de tine? Atunci trebuie să le spună şi altora ce prietenă extraordinară are lângă el. Nu e cazul să treacă sub tăcere promovarea ta ca şefă a departamentului sau faptul că ţi s-a mărit salariul ca rezultat al muncii asidue.

Să nu uite evenimentele importante

Ziu ta de naştere, cea în care l-ai văzut prima dată şi multe alte momente fericite care merită să fie „festivate”. Explică-i că pentru tine este important să nu uite sărbătorile importante la care ţii.

Să te apere în faţa tuturor

Nici comenatriile mamei lui nu ar trebui să fie trecute cu vederea, darămite cele ale prietenilor de bere. Chiar dacă te mai critică, câteodată pe bună dreptate, nimeni nu are dreptul să te bârfească de faţă cu el. Dacă nu te apără el, atunci cine?

Barometrul iubirii – citeste-l corect pentru o relatie sanatoasa

Să accepte „chestiile” feminine

Fuste cu design trăznit, sute de parfumuri, alte sute de bijuterii, un dulap cât toate zilele, toane şi sensibilitate excesivă – astea sunt atributele care ne definesc ca femei şi care ne fac pur şi simplu irezistibile. De ce nu ar accepta „natura” ta?

LUCRURI PE CARE EL LE AŞTEAPTĂ ÎN SCHIMB DE LA TINE

Să fii activă

Sport, sport şi iar sport. Bărbaţii sunt înnebuniţi după mişcare şi le place să fie acompaniaţi de prietenele lor la bazin sau sală.

Economii

Vacanţa viitoare necesită ceva sacrificii… de shopping. Dă-i banii să-i pună în contul de concediu şi nu mai suspina după acea rochiţă roz cu flori. Mai ai o mie în dulap…

Încurajări

Şi bărbaţii pot fi nesiguri, dezamăgiţi şi foarte supăraţi. La fel ca tine, el aşteaptă să-l consolezi şi să-l încurajezi să treacă peste momentul dificil.

Adevărul

Nouă ne mai place câteodată să auzim nişte complimente care, de fapt, sunt cam… neadevărate. De exemplu, că avem fundul mai mic decât este în realitate şi aşa „creşte” motivaţia să dăm jos. Un bărbat nici nu concepe că ai putea să nu-i spui ce gândeşti.

Fotbalul e o „religie”

Golgheteri, meciuri vitale, pumni strânşi şi strigăte ca de lup… Asta e! Pasiunea pentru fotbal nu o să dispară şi dacă tot suportă întâlnirile tale luuungi cu amicele, lasă-l şi tu să-şi savureze meciul.

Să ştii când să taci

Vorba lungă e sărăcia omului. Dacă ar fi real, am fi toate falite, iar bărbaţii miliardari. Totuşi, chiar dacă vorbăria e o „trăsătură genetică” la femei, nu e cazul să-l căpiezi pe săracul băiat. Sun-o pe amica sau mama ta şi stai la palavre până noaptea târziu.

Cât mai puţine lucruri inutile

Radio în formă de gogoaşă, o canapea frumoasă şi incomodă, un dulap cu design în tendinţe, dar neîncăpător… Nu trăieşti într-un palat! Lucrurile din casă trebuie să fie în primul rând funcţionale, şi abia apoi să aibă şi o „faţă”.

Spaţiu

Un bărbat are nevoie de câteva ore pe săptămână în care să se ducă cu amicii la bere, să stea singur şi să joace un joc video sau să citească o carte de aventuri. Nu-l sufoca cu prea multă atenţie!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *