Ce-l face sa bata in retragere

By  | 

Intrevad o alta oportunitate

O promovare poate “fura” o groaza de ore de munca in plus, la fel si in cazul unui curs de specializare. In loc sa gaseasca o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala, barbatii tind sa dea prioritate carierei, considerind ca o relatie solida poate face fata unei astfel de perioade. Daca apare vreo oportunitate de acest fel, s-ar putea sa ai de lucru cu el.

Nu te impotrivesti niciodata

Da, barbatilor nu le place sa se certe, insa e si mai rau daca niciodata nu reactionezi negativ atunci cind ii sare tandara. Isi va face griji pentru ca: a) sigur o sa izbucnesti mai tirziu, b) n-ai personalitate sau c) nu tii la el si, ca atare, nu consideri ca merita efortul. Toate astea il pot determina sa reevalueze relatia voastra.

Panica pura

Multi barbati au impresia ca, daca se implica serios intr-o relatie, trebuie sa renunte automat la ceva: prieteni, seara de biliard etc. Cind realizeaza ca a inceput sa se indragosteasca, se poate teme de eventualele compromisuri si astfel sa faca un pas inapoi. Daca ii dai de inteles ca nu e cazul sa renunte la nimic, dar ca va trebui doar sa se organizeze in asa fel incit sa nu te neglijeze, va scapa de temeri si va face doi-trei pasi inainte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *