Ce intentii are in functie de cadourile pe care ti le face

Un mod de a evalua ceea ce însemni pentru partenerul tău este să analizezi cadourile pe care acestea ţi le-a oferit cu diferite ocazii. Există o semnificaţie în spatele cadourilor pe care cineva le oferă şi îţi poţi da seama cam ce simte el pentru tine şi care sunt intenţiile lui. Chiar dacă valoarea financiară a cadourilor nu înseamnă mare lucru, foarte mulţi experţi în relaţii sunt de acord cu faptul că bărbaţii care cheltuie mulţi bani pe bijuterii scumpe consideră că femeia care le va primi este una specială în viaţa lor.

eHarmony, un site foarte cunoscut pentru întâlnirile online spune că bărbaţii cărora nu le pasă, nu vor cheltui mulţi bani pe bijuterii pentru partenera lor. Când un bărbat cumpără bijuterii unei femei acest lucru simbolizează o legătură puternică între cei doi, mai ales dacă bijuteria respectivă este ornată cu diamante.Valoarea cadoului

Cadoul în sine nu trebuie să fie scump pentru a demonstra că un bărbat ţine la o femeie. Ce contează este atenţia oferită acţiunii de cumpărare a cadoului respectiv. Dacă tu deschizi o cutie sau o pungă de cadouri şi găseşti acolo ceva de mare însemnătate pentru tine, înseamnă că ai în faţa ta un bărbat care a fost atent la dorinţele tale. E ca şi cum ţi-ar spune ”ştiu că eşti unică şi te înţeleg.” Cadoul trebuie să arate că bărbatul s-a interesat de gusturile şi preferinţele tale. Banii pe care i-a cheltuit n-au nici o relevanţă.

Cadourile greşite

A face cadouri este o acţiune care implică un risc foarte mare. Dacă un bărbat îţi oferă cadoul greşit, vei fi dezamăgită şi vei ajunge să crezi că nu te cunoaşte prea bine. Cadourile stabilesc legături emoţionale între oameni. Când faci un cadou, participi în mod imaginativ la viaţa celui care îl primeşte. Dar dacă acest cadou arată prea puţină imaginaţie şi atenţie? Atunci e posibil să ridici un semnal de alarmă cum că această relaţie dintre voi doi nu este atât de strânsă precum ţi-ai dori. Încă de mici am fost învăţate că ”calul de dar nu se caută la dinţi” iar când vine vorba de prieteni, zicala rămâne în picioare. Dar dacă eşti într-o relaţie, nu eşti sigură de inteţiile lui şi totuşi ai vrea să fie ceva mai mult între voi, gândeşte-te un pic la ce cadouri ţi-a făcut în trecut şi ce înseamnă ele.

Cadourile şi semnificaţia lor

Ce îţi vom prezenta în continuare nu este o regulă iar tu poate că ţi-ai întâlnit jumătatea dar care este complet neinspirată când alege cadouri. Şi totuşi, îţi poţi da seama de intenţiile lui astfel.

Ciocolată/bomboane/trandafiri – În general, acesta este un cadou oferit de un bărbat care nu te cunoaşte de mult timp. Dacă acesta este cazul, poţi fi sigură că vrea să te cunoască.

Obiecte pentru răsfăţul tău personal – Orice set de aromaterapie, lumânări parfumate, parfumuri şi alte creme pretenţioase sunt un semn că cel din faţa ta vrea să te răsfeţe. Primeşte puncte bonus dacă mai şi nimereşte aromele tale preferate.

Un animal de companie – Este un semn destul de evident că este pregătit să împartă responsabilităţi cu tine şi ştie că un suflet nou nu face altceva decât să îţi ofere şi mai multă iubire.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.