Ce înseamnă „sex grozav” pentru bărbați?

Poate credeai că bărbații vor poziții ciudate, threesome sau lenjerii sexy pentru a considera sexul grozav, însă mulți își doresc, de fapt, altceva. COSMO a aflat totul și împărtășește cu tine!

Ce înseamnă „sex grozav” pentru bărbați?

„Pentru mine, cel mai bun sex este atunci când simt că suntem apropiați din punct de vedere emoțional. Există vulnerabilitate, ne expunem unul în fața celuilalt, iar asta e o experiență puternică și intimă.”Citește și: 5 dorințe erotice pe care toți bărbații le au 

„În general îmi place să domin, dar pot aprecia și o noapte romantică de dragoste. Depinde de context. Cred că cel mai important e ca ambii parteneri să fie deschiși la minte.”

„Atunci când simt că femeia mă dorește cu adevărat. Pasiunea care vine din acest sentiment poate fi atât de intensă!”

„Entuziasmul (să se vadă clar că îi place, să depună efort), să fie deschisă la minte (să nu se jeneze să facă ce-i place sau să încerce lucruri noi) și comunicarea duc la sex grozav.”

„Sexul bun se întâmplă atunci când partenerii nu au inhibiții și se simt bine împreună.”

Citește și: Ce mă excită cel mai tare… dar nu i-aș vorbi soției despre asta 

„Atunci când se vede clar din limbajul trupului că partenera are nevoie de mine. Orice bărbat vrea ca penisul lui să fie dorit.”

„Sexul grozav înseamnă să experimentezi căldura, afecțiunea și iubirea celuilalt, să te simți apropiat de el din punct de vedere emoțional, să fim amândoi satisfăcuți.”

Ce crezi, partenerul tău are aceeași viziune asupra sexului grozav sau pentru el înseamnă altceva?

Citește și: Ce observă bărbații în pat… dar nu îți vor spune niciodată 

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.