Ce inseamna de fapt replicile de despartire?

Probabil ai primit și tu vreodată o replică de despărțire-clișeu. COSMO îți arată ce înseamnă de fapt.

Despărțirile nu sunt niciodată plăcute, dar există anumite persoane care parcă vor neapărat să facă acest pas în cel mai enervant și confuz mod, folosind anumite replici care te fac să te întrebi ce naiba a vrut să spună de fapt. Din fericire, noi te putem ajuta: ți-am pregătit explicația pentru câteva dintre cele mai des întâlnite.3 pași pentru a trece peste o despărțire

Clasicul „It’s not you, it’s me”
Ce înseamnă? „Chiar nu ești tu de vină, tu sunt. Pentru că m-am combinat cu tine, nu știu unde mi-a fost capul.”

„Ne-am înțelege mai bine doar ca prieteni”
Ce înseamnă? „Îmi placi ca persoană și am crezut că am putea avea o relație, dar nu mă simt prea atras sexual de tine.” Ori asta, ori ești un pic cam psycho bitch, caz în care îi e teamă să îți zică verde-n față care e problema.

„Vreau să mă concentrez pe carieră”
Ce înseamnă? Dacă toate persoanele care ar vrea o carieră reușită ar rămâne singure, probabil doar 40% din populație ar mai avea relații. „Ești prea obositoare, nu pot nici măcar să lucrez fără să primesc apeluri și mesaje de la tine. Abia dacă reușesc să termin un task fără să mă deranjezi. De fapt, ești foarte obositoare 24/7.”

Cele mai proaste fraze de despărțire

„Meriți ceva mai bun”
Ce înseamnă? „Nu ești în stare să mă apreciezi, știi doar să mă judeci și să-mi scoți ochii pentru orice greșeală. M-am săturat, caută pe altcineva pe care să stresezi.”

„Nu sunt pregătit pentru ceva serios”
Ce înseamnă? „Pur și simplu nu sunt atât de interesat de tine. Putem face sex, totuși.” O persoană „nu este pregătită pentru ceva serios” decât atunci când cea cu care s-a cuplat nu e pe placul său. Dacă ar da de femeia visurilor sale ar lăsa totul baltă pentru ea.

Tu ce replici de despărțire folosești în general?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise