Ce ii sperie pe barbati

By  | 

Intrevad alta oportunitate

O promovare poate insemna o groaza de ore de munca in plus, la fel si un curs de specializare. In loc sa gaseasca o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala, barbatii tind sa dea prioritate carierei, considerand ca o relatie solida poate face fata unei astfel de perioade. Daca apare vreo oportunitate de acest fel, s-ar putea sa ai de lucru cu el.

Nu te impotrivesti niciodata

Desigur, barbatilor nu le place sa se certe, insa e si mai rau daca niciodata nu reactionezi negativ atunci cand ii sare tandara. Isi va face griji deoarece se gandeste ca: a) sigur o sa izbucnesti mai tarziu; b) n-ai personalitate sau c) nu tii la el si, ca atare, nu consideri ca merita efortul. Toate astea il pot determina sa reevalueze relatia voastra.

Panica pura

Multi barbati au impresia ca, daca se implica serios intr-o relatie, trebuie sa renunte automat la ceva: seara de biliard, prieteni etc. Cand realizeaza ca a inceput sa se indragosteasca, un tip se poate teme de eventualele compromisuri si astfel sa faca un pas inapoi. Trebuie sa-i dai de inteles ca nu e cazul sa renunte la nimic, doar ca va trebui sa se organizeze in asa fel incat sa nu te neglijeze. Astfel, va scapa de temeri si va face cativa pasi inainte.

Iata si cateva pareri de-ale barbatilor despre diverse aspecte ale vietii de cuplu care nu-i prea incanta:

“Ma scoate din sarite daca o tipa ma taraste la o nunta in primele saptamani de relatie. Parca ar spune: <Uite, asa te vreau!>.” – Catalin (26 ani)

“Cand se apuca sa-mi povesteasca despre iubitul prietenei ei, cat e el de atent si dragut cu ea… Imi vine sa ma urc pe pereti!” – Andrei (27 ani)

“Ma enerveaza ca prietena mea ma suna de zeci de ori pe zi sa vada ce fac, motivand ca e normal sa stim unul despre altul.” – Mircea (24 ani)

“In general, ma feresc de tipele care, la prima intalnire, aduc vorba despre incredere, sinceritate, responsabilitate in cuplu.” – Ionut (30 ani)

“Prietena mea imi tot arata copii mici pe strada si-mi tot spune ca noi doi am face un exemplar pe cinste.” – Traian (28 ani)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *