Ce îi îndepărtează sau apropie pe bărbați de femei?

Înainte de a testa trucuri și modalități de flirt, ar trebui să știi exact care sunt lucrurile care îi îndepărtează sau apropie pe bărbați.

Se spune că bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus, însă realitatea este că nu suntem atât de diferiți. Multe din nevoile și dorințele noastre sunt foarte asemănătoare, după cum vei vedea în rândurile următoare.Ce își doresc bărbații de la femei?

O femeie autentică. Încearcă să devii cea mai bună versiune a ta, dar nu încerca să îi mulțumești pe alții. Autenticitatea este o calitate pe care orice bărbat o apreciază la o femeie, pentru că arăți că ai încredere în tine, nu te temi să ieși din mulțime și ai principii pe care le urmezi.

O femeie care spune ce gândește. Cele mai multe probleme în relații apar din cauza lipsei de comunicare. Nu te aștepta ca partenerul să îți citească gândurile, ci discută sincer și deschis cu el.

O femeie care să le arate că îi apreciază. Orice persoană își dorește să se simtă apreciată și respectată, să primească complimente și să îi fie observate micile gesturi. Deși este normal ca și partenerul tău să facă patul sau să spele vasele, va fi foarte încântat dacă, din când în când, îi vei mulțumi pentru toate aceste lucruri aparent banale.

O femeie care să aibă grijă de ei. La fel cum tu îți dorești să te simți protejată, și bărbații simt nevoia să știe că cineva are grijă de ei. Cei mai mulți au fost crescuți cu ideea că trebuie să fie întotdeuna puternici și rezistenți, dar și ei își doresc să se simtă în siguranță.

O femeie care să nu încerce să îi schimbe. Dacă nu îți place partenerul tău, de ce ai început o relație cu el? Multe femei obișnuiesc să încerce să își schimbe iubiții, dar defectele lor ar trebui acceptate. Până la urmă, și noi avem defecte, nu-i așa?

Ce îi îndepărtează pe bărbați?

O femeie falsă. Nu trebuie să te prefaci că îți plac toate lucrurile care îi plac lui doar pentru a te apropia mai mult de el. Deși e bine să aveți interese comune, orice bărbat preferă o femeie autentică decât una care minte pentru a se face mai plăcută.

O femeie care încearcă prea mult. Oricărui bărbat îi place o femeie care arată bine, dar nu trebuie ca asta să devină o obsesie pentru tine. Nu trebuie să faci întotdeuna tot posibilul să te îmbraci sexy, să petreci o oră în fața oglinzii pentru a te farda sau să refuzi să te întâlnești cu el pentru că nu ai avut timp să îți refaci manichiura.

O femeie posesivă. Poate că ai avut în trecut relații care nu s-au încheiat prea bine, poate că ai fost rănită și acum îți e greu să mai ai încredere deplină în cineva. Însă asta nu e vina viitorilor parteneri, care nu ți-au greșit cu nimic. Să te gândești că „toți bărbații sunt la fel” și că „la un moment dat și el îmi va face rău” nu este deloc sănătos! Permite-i să își păstreze independența, să iasă și fără tine în oraș, să păstreze legătura cu amicele sale și să nu îți dea zilnic raportul.

O femeie care își pierde independența. Multe femei au tendința să își piardă independența atunci când intră o relație. Brusc, nu mai au interese proprii, nu mai vor să iasă decât cu partenerul, acesta devine centrul universului lor. Aceste femei devin plictisitoare în ochii bărbaților!

 

Citește și: Sfaturi de dating pentru introvertiți 

Citește și: Motive pentru care ești încă singură 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.