Ce-i activeaza impulsul sexual

Bărbaţii au o imaginaţie bogată şi de obicei nu e foarte greu să le stârneşti dorinţa, dar cum îi incită mai ales noutatea, după o vreme în care aţi fost împreună s-ar putea să-ţi fie mai greu decât de obicei să-i atragi atenţia, mai ales că amândoi aveţi pe cap alte probleme, precum cele financiare. Dar sunt câteva lucruri care îl vor incita instant, indiferent de loc sau moment. De ce să nu experimentezi?

Hainele cu vedere la piele.

Nu trebuie să împrumuţi stilul vestimentar al unei dansatoare exotice pentru a-i atrage atenţia. De fapt, cei mai mulţi bărbaţi mărturisesc că le place mai mult trupul unei femei în lenjerie intimă decât atunci când nu poartă nimic, şi asta pentru că le dă ocazia să-şi imagineze ce se află pe dedesubt. În locul unui decolteu adânc, poartă o bluză care îţi descoperă senzual un umăr. A, şi nu uita de hidratare – pielea catifelată e întotdeauna un bonus!

Atingerile neaşteptate.

Tipilor le plac atingerile blânde atunci când se aşteaptă mai puţin. Nici măcar nu trebuie să fie un apropo sexual – surpriza e cea care-l va incita la maximum. Atunci când e concentrat la calculator, atinge-i uşor ceafa cu buzele, apoi muşcă-l uşor de gât. Vei deveni instant prioritatea lui.

Să te aşezi în locul potrivit.

E uşor să uitaţi lucrurile palpitante pe care le făceaţi în primele zile de îndrăgostiţi, dar oricând e momentul potrivit ca să reluaţi acele activităţi plăcute. În timp ce citeşte ziarul, aşează-te în poala lui ca o copilă inocentă şi prefă-te sincer interesată de ultimele ştiri în domeniul financiar. Nu va trece nici un minut până ce vei simţi…pe pielea ta cât de mult te doreşte.

Tricouri cu vedere la sfârcuri.

Dacă eşti de părere că ai nevoie de câteva tricouri comode pentru acasă, n-ar fi rău să-ţi cumperi unele albe, subţiri, care îl vor ajuta să-ţi repereze…sfârcurile mai uşor. Scapă încrezătoare  de sutien atunci când ştii că el e singurul care se bucură de acest detaliu feminin şi erotic.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.