Ce gandesc barbatii


Le place să fie răsfăţaţi.
Deşi râde de prietenii lui care stau ”bot-în-bot” cu iubitele, nu îi displace ideea de a fi mângâiat şi răsfăţat. Când sunteţi în pat şi vă uitaţi le film adoră să îi atingi fiecare centimetru de piele, îi place când îi speli părul şi când îl trezeşti dimineaţă cu sărutări.
 
 
 
 
Cred că sunt pricepuţi în pat, chiar dacă nu sunt mereu pe placul iubitelor. Nu există bărbat care să nu creadă că stăpâneşte la perfecţie tehnicile de a-şi satisface partenera. Iar dacă nu e aşa, e vina ta că nu îl ghidezi să te atingă unde şi cum îţi place. Din punctul lui de vedere, este un maestru când vine vorba de sex.
 
Machiajul puternic îi sperie dar la fel de puţin atrăgătoare este şi opţiunea no make-up! Trebuie să găseşti calea de mijloc, aceea de a arăta perfect fără să pari că te străduieşti. Până la urmă, rolul machiajului este de a-ţi ascunde micile defecte şi de a-ţi pune în evidenţă atuurile. Altfel rişti să nu te mai recunoască dimineaţa.
 
 
  • Cum sa-l faci sa te doreasca
 
 
Se tem de angajamente, de aceea o dau adesea în bară când sunt într-o relaţie. Îşi doresc  relaţii serioase dar se tem de efectele ei asupra ”bărbăţiei”. Dacă vei şti să îi oferi spaţiul de care are nevoie şi vei avea încredere în el, veţi avea o relaţie perfectă.
 
Cred că femeile sunt…nebune. Asta pentru că nu au răbdare să încerce să ne înţeleagă, deci sunt destul de superficiali. Adevărul este că şi noi, femeile, suntem destul de complicate şi nu oricine îşi poate asuma răspunderea de a descifra misterul feminin. Bine, nu cred ca suntem nebune ci mai degrabă ”greu de citit”.
 
 
 
 
Sunt geloşi din cauză că sunt nesiguri de ei. Dacă un bărbat simte că partenera lui este prea bună pentru el va fi mult mai des gelos pentru că se teme să o piardă. Nu recunosc asta, dar bărbaţii au probleme de încredere în sine.
Bărbaţii se uită după alte femei,chiar dacă sunt într-o relaţie serioasă, fără nici o remuşcare. Singura diferenţă este că dacă este cu tine de mână va încerca să fie discret ca să nu pară insensibil.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.