Știm care e fantezia ta secretă

Uite cum stă treaba – e perfect în regulă că, pentru a ajunge la orgasm, tinzi să te reîntorci la o anume fantezie. E natural să apelezi din nou și din nou la o imagine mentală favorită. Însă când aceste fantezii secrete sunt atât de „uzate” încât abia te mai excită, și având în vedere anul haotic de care am avut cu toții parte, nu-i așa că ești de acord c-ar fi momentul pentru ceva mai nou și mai… spicy?

Ei bine, azi e ziua ta norocoasă. Grație nouă. Bine… nu chiar nouă per se, ci mai degrabă lui Justin Lehmiller, PhD, și unui grup de surse secrete bine-informate* care știu cum să îți citească și traducă gândurile și personalitatea astfel încât să depisteze acea fantezie (sau fantezii!) care va deveni noua ta favorită. Tot ce trebuie să faci este să alegi descrierea care te reprezintă cel mai bine dintre cele ce urmează, și… sperăm că ești pregătită pentru un plan în cel mai fin detaliu. De aici încolo, știi tu ce ai de făcut după.

fantezii sexuale

Îți place să îți organizezi notițele cu ajutorul post-it-urilor colorate și să le îndosariezi ca la carte.

Fantezia ta secretă e…
Ți-ai dat întâlnire într-un apartament minuscul cu tipul ăla care ți-a preparat cel mai bun latte la cafeneaua ta preferată. E ora 16.37, el poartă o căciulă beanie oliv și miroase a vanilie. Îți desface cu mișcări lente sutienul roșu din dantelă. Pe fundal rulează playlist-ul tău atent selecționat de melodii pentru sex, care e atât de bun încât după, tipul îți cere să-i trimiți link-ul. Da, viața ta e ca o comedie romantică.

De ce?
Oamenii foarte organizați tind să își creioneze fanteziile până în cel mai mic detaliu. Îți place ca totul în jurul tău să fie aranjat la fix, chiar și la tine în creier, e de părere Lehmiller.

Citește și Filmele erotice feministe sunt acum un trend.

Dacă stresul îți taie orice chef de sex sau dacă, în general, ideea de a face sex îți produce o doză de anxietate.

Fantezia ta secretă e…
Ești deasupra partenerului tău și îi spui că are voie să privească, dar nu și să atingă. Vibe-ul partidei duce cu gândul la personajul Vilanelle din Killing Eve (inclusiv acel outfit mortal pe care-l porți). Timpul se dilată și simți că privești totul de undeva de deasupra.

De ce?
Un strop de light BDSM și o detașare față de persoana care ești în realitate sunt un mod perfect de a evada din cotidian. Alter ego-ul tău nu are nicio grijă pe cap, nu se întreabă dacă a lăsat cumva ondulatorul de păr în priză sau dacă a plătit factura la lumină, ci se concentrează doar pe actul sexual.

fantezii sexuale

Ești genul care vrea să mulțumească pe toată lumea și care ajunge mereu să-și ceară scuze, chiar și când e evident că e vina celeilalte persoane.

Fantezia ta secretă e…
În mijlocul partidei de sex, scoți la iveală o jucărie, total pe neașteptate, luându-ți partenerul prin surprindere. Îl faci să își iasă din minți atât de tare, încât e posibil ca, la sfârșit, să verse câteva lacrimi de fericire.

De ce?
Oamenii care sunt preocupați de fericirea altora tind să aibă fantezii secrete ce implică să își mulțumească partenerul. De fapt, e posibil să te excite ideea de swinging, nu pentru că ai fi polyamorous, ci pentru că, în mintea ta, sharing is caring, spune Lehmiller.

Material original realizat de: Jill Hamilton
Traducere și adaptare: Cătălina Teodorescu
Foto: Nick Onken | © Cosmopolitan

Citește și Sex la prima vedere – e bine, e rău, e normal?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.