Ce faci dupa o cearta?

Motivul este destul de simplu: noi, oamenii, nu suntem la fel. Este imposibil să fi trăit aceleaşi experienţe şi să avem aceleaşi aşteptări ca o altă persoană. Astfel, din când în când se ajunge la o neînţelegere care poate degenera.

Dacă nu ştii ce să faci după o ceartă, ţi-am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta.

Cere-ţi scuze

Chiar dacă partenerul a început cearta, poate că şi tu ai spus sau ai făcut ceva ce regreţi. Lasă mândria deoparte şi cere-ţi scuze, cel mai probabil şi el îţi va răspunde în aceleşi fel. În plus, dacă nu o faci, iubitul tău poate crede că ce ai spus nu a fost la nervi, ci ceea ce simţi cu adevărat.

Nu îi reproşa nimic după ce cearta s-a terminat

Aşa cum şi tu poate că ai exagerat şi ai spus anumite lucruri, poate că şi el a făcut-o. Nu îi aduce aminte în fiecare zi că în timpul certei a spus ceva ce te-a deranjat. Poţi, în schimb, să îi explici calm, o singură dată, de ce te-a suparat.

Încearcă să îi înţelegi punctul de vedere

Indiferent dacă ai sau nu dreptate într-o ceartă, încearcă să înţelegi şi punctul celuilalt de vedere, oricât de absurd ţi s-ar părea la început. Sau macar iti dai seama cum sa abordezi situatia astfel incat sa il faci sa te inteleaga.

Faceţi ceva împreună

Ieşiţi la o întâlnire romantică, faceţi ceva distractiv împreună, bucuraţi-vă unul de compania celuilalt; cearta a trecut, faceţi ceva pentru a vă aminti cât de bine vă e împreună.

Sex de împăcare

Unul dintre cele mai grozave tipuri de sex este… sexul de împăcare. Motivul este simplu: elimini toată frustrarea şi supărarea într-un mod productiv.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.