Ce faci dacă ești într-o relație, dar ai un crush pe altcineva?

Să fii într-o relație serioasă poate fi grozav, dar se pot întâmpla uneori lucruri neașteptate de care trebuie să treci. De exemplu, e posibil ca uneori să consideri atrăgători și alți oameni, nu doar pe partenerul tău. Ce faci în acest caz? Am discutat cu 9 femei care ne-au povestit ce au făcut ele când s-au aflat într-o astfel de situație.

Nu le-am alimentat

„Nu am mereu crush-uri, dar s-a mai întâmplat. Acestea trec de la tine, dacă nu le alimentezi, așa că am așteptat să treacă.”Nu e nimic rău în a flirta

„Am deseori micro-crush-uri, deși îmi place mult de iubitul meu. Crush-urile apar și dispar. Puțin flirt nu ar trebui să afecteze relația cât timp știi când să te oprești, să nu devină intens sau sexual.”

Nu visez la asta

„Dacă am un crush încerc să nu mă gândesc la asta, să nu îmi fac scenarii în cap, să nu îi ofer energia de a se dezvolta. Trece de la sine.”

Mă distanțez

„Sunt într-o relație de 7 ani (de când aveam 21) și am experimentat multe împreună. Am avut crush-uri, cred că e normal, mai ales că mare parte din relație a fost la distanță. Cât timp nu vrei să faci nimic cu persoana pe care ai un crush, ar trebui să te distanțezi de ea.”

Glumesc despre asta

„Mi se întâmplă uneori, dar doar dacă o persoană îmi amintește cumva de partenerul meu. Îi spun și lui, mă tachinează puțin, iar în câteva zile îmi trece complet.”

Ar putea fi un semnal de alarmă

„În timpul ultimei mele relații am avut un crush pe cineva și a fost un semn că nu mai aveam sentimente pentru iubitul meu. Relația oricum nu mergea prea bine și mi-am dat seama că nu o să dureze. Ne-am despărțit dupa 6 luni.”

Ce simți față de partener?

„Am avut câteva crush-uri în timpul relației mele de 4,5 ani. Uneori doar mi se părea cineva atrăgător, dar ultima dată mi-am dat seama că relația mea nu mai funcționează. Nu pentru că vedeam un viitor alături de crush, ci pentru că mi-am dat seama că ar trebui să am sentimentele astea pentru iubitul meu, nu pentr altcineva.”

E o problemă doar dacă se menține

„E natural să fii atras de alte persoane chiar dacă ești într-o relație. Și eu am mai avut gânduri sexuale. Dar sunt doar gânduri, apar și dispar. Dacă le menții și se transformă în altceva, atunci apare problema.”

Pot arăta ce îți lipsește

„În unele relații mi-am dat seama că dacă aveam un crush pe cineva acea persoană putea oferi ceva ce îmi lipsea în relația în care mă aflam. În felul acesta mi-am dat seama ce dorințe și nevoi am de la un partener.”

Tu ai avut vreodată un crush pe cineva în timp ce te aflai într-o relație? Cum ai depășit situația?

 

Citește și: Cum să reînvii romantismul în relația de cuplu 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.