Ce faci cand nu ii suporti pe parintii iubitului?

Ţii mult la iubitul tău, dar nu poţi spune acelaşi lucru şi despre familia sa, dimpotrivă. Fie că sunt snobi, ignoranţi, prea conservatori sau pur şi simplu niciodată nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, ai prefera să nu petreci deloc timpul cu ei.

Din păcate, tocmai ai fost invitată la masa de Paşte în familie şi vei merge de dragul iubitului tău. Însă nu eşti prea sigură că va fi o experienţă prea plăcută…În primul rând, ţine cont de sentimentele iubitului tău. Nu e vina lui că părinţii săi sunt nesuferiţi sau enervanţi, dar îi iubeşte şi s-ar simţi ofensat dacă te-ai purta ostil cu ei. E vorba doar de câteva ore şi cu siguranţă ai trecut prin experienţe mai incomode.

Despre ce sa nu discuti la masa de Paste cu familia lui

Discută cu iubitul tău (dar ai grijă să nu foloseşti cuvinte prea dure) şi poate le va explica el de ce comportamentul lor poate fi deranjant. Nu e nevoie să le spună că nu îi placi, ci le poate da câteva sfaturi pentru ca masa de Paşte să fie una (cât de cât) reuşită.

În plus, nici nu e nevoie să petreci toată ziua cu ei. Spune-le de la început că trebuie să ajungi şi la rudele tale, nu vor avea cum să obiecteze.

Cadouri de Paste pentru familia iubitului

Apoi, încearcă să nu îi judeci prea aspru. Nimeni nu e perfect şi este imposibil să nu găseşti cuiva defecte. Chiar dacă sunt cei mai enervanţi oameni de pe planetă, încearcă să le observi şi calităţile. Poate că nu sunt chiar atât de groaznici cum îi consideri.

De asemenea, nu uita să fii o doamnă. Indiferent cum se poartă ei, încearcă să le vorbeşti frumos, să nu fii obraznică, să nu îţi dai ochii peste cap etc. Asta nu înseamnă să fii mereu de acord cu ce spun ei, doar pentru a nu crea discuţii neplăcute, totuşi.

La final, nu îi scoate ochii iubitului pentru că ai fost de acord să vii la masa de Paşte. AI făcut-o doar pentru el şi deja o ştie, nu e necesar să îl faci să se simtă prost.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.