Ce e de făcut daca familia iubitului te urăște

Există multe cazuri în care familia iubitului nu o acceptă pe partenera acestuia. Dacă și tu te afli în situația aceasta, iată ce poți face.

Te întâlnești cu acest tip de ceva timp și lucrurile încep să devină serioase. Vrea să te ducă la ai lui pentru a vă face cunoștință și ești entuziasmată pentru că deja visezi cum veți deveni toți o familie mare și fericită. Totuși, după ce pleci acasă ești destul de sigură că aceștia te cam urăsc, iar iubitul tău se poartă de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Înainte să începi să te panichezi, ia în calcul următoarele:

Ai făcut tu ceva greșit?

Nu i-ai salutat într-un mod potrivit când ai intrat în casă? Ținuta ta era foarte prost aleasă? Nu ai lăudat-o pe mama sa pentru cât de bine gătește? Nu ai fost prea comunicativă? Toate aceste lucruri minore pot crea o primă impresie greșită. Gândește-te cum te-ai purtat și dă-ți seama dacă ai făcut o greșeală, poate a doua impresia va repara situația.

Ce faci cand nu ii suporti pe parintii iubitului?

Au păreri preconcepute?

Este posibil ca părinții să nu aibă ceva personal cu tine, ci doar să aibă păreri preconcepute despre job-ul tău sau credința ta, de exemmplu.

Sunt prea protectori cu fiul lor?

Uneori, mama poate avea o atitudine ostilă față de iubita fiului din simplul motiv că este geloasă pe aceasta și o vede ca pe femeia care vrea să îi fure puiul.

Cum sa impresionezi parintii iubitului

Au pus ochii pe altă femeie

Dacă părinții sunt de modă veche, sunt șanse să încerce chiar ei să găsească o parteneră potrivită pentru fiul lor. Poate că e vorba de fiica unei vecine sau chiar fosta iubită. În orice caz, trebuie să le dovedești că tu ești mai bună decât ea.

În general, bărbații nu vor renunța la femeia iubită din cauza familiei, dar această problemă poate deveni foarte neplăcută după ceva timp. Discută deschis cu iubitul tău despre asta, te-ar putea ajuta.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.