Ce cred barbatii despre profilul tau de pe siteuri de online dating

Online dating-ul nu mai este demult considerată o modalitate ciudată de a cunoaşte tipi noi şi interesanţi. Tot mai multe relaţii încep pe internet, în special pentru că pur şi simplu la un moment dat nu mai ai atâta timp liber pentru cunoscut oameni noi în viaţa reală şi pentru întâlniri.

Din păcate, să creezi un profil care să atragă tipii potriviţi poate fi puţin greu. Iată ce cred bărbaţii despre profilurile femeilor care folosesc online dating:

Ce cred bărbaţii despre pozele tale?

Nu folosi două sau mai multe poze alături de un tip. Cine este el? Este doar un amic? Sau poate fratele tău? Poate că este iubitul tău şi cauţi doar puţină distracţie. El ştie asta? Nu cumva cauţi un tip pentru un threesome alături de iubitul tău? Bărbaţii nu vor să îşi pună astfel de întrebări când intră pe profilul tău.

Nu folosi multe poze alături de familia. Este în regulă să ai o relaţie bună cu rudele tale, însă dai impresia că ele înseamnă totul pentru tine. „Oare mă va invita să îi cunosc familia de la a doua întâlnire?” 

Încearcă să adaugi una-două poze simple cu tine, de tip portret, de preferat needitate, pentru ca trăsăturile să ţi se vadă clar. Mai adaugă şi câteva din care să reiasă hobby-urile tale, de exemplu poze de la munte, cu cortul.

Ce cred bărbaţii despre profilul tău?

Toate femeile iubesc animalele, călătoriile, filmele bune şi îşi doresc un bărbat care să le facă să râdă. Gândeşte-te la profilul tău ca la un CV: trebuie să ieşi cu ceva în evidenţă pentru a fi observată. 

Nu scrie că iubeşti animalele, ci spune cât de minunat te simţi făcând voluntariat la un adăpost de căţei; în loc de simpla menţionare a „filmelor bune”, dă exemplu de câteva filme care îţi plac cu adevărat şi la care te-ai uitat de 10 ori până acum; călătoriile ne plac tuturor, dar ce anume înseamnă asta pentru tine? Nu ar fi mai interesant să spui cum ai vizitat Europa făcând autostopul cu prietenii?

De asemenea, profilul tău de online dating nu trebuie să conţină doar o listă cu lucruri pe care le urăşti. „Nu îmi plac bărbaţii obserdaţi de fotbal, nu îmi place să pierd toate nopţile în oraş, urăsc filmele de comedie etc”.

Încearcă să formulezi altfel: „Deşi îmi place să ies cu prietenele în club, uneori prefer să îmi petrec serile de sâmbătă acasă, cu o carte alături de mine; dacă vrei să vedem un film împreună, alege un thriller psihologic în locul unei comedii”.

Nu uita că secţiunile profilului tău nu trebuie să se contrazică una pe cealaltă. Dacă spui că nu îţi place să bei, nu folosi poze din club, cu un pahar în mână.

Ce cred bărbaţii despre femeile care fac primul pas?

Vremurile în care bărbaţii erau cei care făceau primul pas s-au dus. Nu îţi fie teamă să fii tu cea care deschide conversaţia, acest lucru este atractiv la o femeie. Dar ai grijă la profilul tău şi nu îi da un simplu mesaj de genul „Bună!” sau „Eşti drăguţ!”.

Bineînţeles, nu trebuie să îţi creezi profilul doar în funcţie de aceste păreri, însă ajută să ştii ce cred bărbaţii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.