Ce cred barbatii ca vor femeile in pat

 

Unii bărbaţi se descurcă excelent în timpul sexului, în timp ce prestaţia altora lasă de dorit… Uneori pare că bărbaţii habar n-au ce ne dorim în pat. Sau poate ştiu, doar că nu se descurcă prea bine? Iată ce cred câţiva bărbaţi între 18 şi 36 de ani.

Un bărbat atent al cărui scop principal este să o facă pe ea să termine” – 18 ani. Ei bine, n-am spune că acesta trebuie să fie scopul principal, pentru că trebuie să îţi pese şi de plăcerea ta, însă pentru un tip de 18 ani puştiul este destul de aproape de adevăr.

Să fie în centrul atenţiei” – 22 de ani. Discutabil. Sigur, ne place atunci când partenerul ne acordă atenţie şi nu îi pasă doar de nevoile sale, însă uneori poate fi plictisitor să primim prea multă atenţie, prea multe complimente… trecem şi la treabă cândva?

Sfaturi pentru o partida de sex in masina reusita

Încredere şi mişcările potrivite” – 19 ani. Tipii aceştia tineri parcă au o idee despre ce ne dorim, nu-i aşa?

Le plac atingerile şi comunicarea” – 36 de ani. Experienţa îşi spune cuvântul de data aceasta.

Adoră sexul oral şi preludiul” – 29 de ani. Ce-i drept, orice persoană adoră sexul oral… atâta timp cât este făcut bine. Aici intervine şi comunicarea dintre parteneri şi experienţa.

Să stea nemişcate şi să lase bărbatul să facă toată munca” – 27 ani. Heei, asta nu e adevărat! Bineînţeles, există şi femei care nu sunt tocmai bune la pat, însă nu trebuie să generalizăm. Poate şi de această dată există o problemă de comunicare?

Motive sa te uiti cu el la un film pornografic

Trebuie să te conectezi emoţional cu ele pentru a face sexul plăcut pentru ambii, chiar dacă este vorba doar de un one night stand. Probabil asta sperie mulţi bărbaţi, dar este adevărul. Nu am făcut niciodată o femeie să ajungă la orgasm dacă am fost distant” – 23 ani. Dacă ar gândi toţi aşa…

Fizicul meu” – 20 de ani. Să sperăm că nu mulţi bărbaţi sunt atât de narcisişti şi superficiali…

Din experienţa mea pot spune că sexul oral făcut bine este foarte, foarte apreciat. Din câte am înţeles de la câteva partenere pe care le-am avut, de multe ori bărbaţii fac asta din obligaţie” – 32 de ani. Total adevărat! Atât femeile, cât şi bărbaţii, ar trebui să facă sex oral (sau orice altceva) doar din plăcere, nu doar pentru a satisface partenerul. Sigur, chiar şi aşa este destul de plăcut, dar diferenţa este foarte evidentă.

Ce părere ai de aceste răspunsuri? Ştiu bărbaţii ce vor femeile în pat?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.