Ce as fi vrut sa stiu despre corpurile barbatilor cand eram mai tanara

Bărbații și femeile sunt foarte diferiți din anumite puncte de vedere. Iată ce aș fi vrut să știu despre corpurilor lor atunci când eram mai tânără.

Cu toții am auzit de „blue balls”, adică durerea pe care o simt bărbații în testicule atunci când sunt excitați și nu se… ocupă de problemă. Ei bine, da, problema este una reală, însă nu ești obligată să o rezolvi. Niciodată să nu faci ceva ce nu vrei. Testiculele lui își vor reveni la normal, nu e mare tragedie.

Ce ar schimba femeile la barbati

Nu vei reuși niciodată să îl masturbezi la fel cum o poate face el. Nu te mai stresa, el face asta foarte des, de ani de zile, știe exact ce și cum să facă. Nu poți concura cu asta.

De fapt, nu ar trebui să îți bați capul atât de mult cu nimic. Nu trebuie să fii un star porno în pat, trebuie să fii naturală și să să îți dai puțin interesul, dar nu te simți prost dacă nu e totul perfect.

Apoi, nu îți fie frică de testicule! Bărbații adoră să le mângăi sau săruți. Și încă ceva, stai liniștită, nimeni nu știe ce să facă mai exact cu ele… Iar asta e ok.

5 pozitii clasice de sex reinventate

Mulți bărbați au fundul foarte păros. Alții nu îl au deloc. Vei afla la momentul potrivit.

Și dacă tot a venit vorba de păr, mulți bărbați sunt jenați de cât de mult sau puțin păr au pe corp. Dacă nu sunt păroși cred că îi vei considera o fetiță, dacă sunt prea păroși se tem că vei fi dezgustată…

De asemenea, erecțiile nu au loc automat. Ești în pat cu un tip, iar lucrurile încep să ducă undeva, dar încă nu are erecție? Nu trebuie să te simți insultată. Și bărbații pot avea nevoie de timp să se excite. În plus, cel mai probabil este emoționat că nu se va ridica la nivelul așteptărilor tale, iar asta poate cauza probleme.

Cele mai raspandite boli cu transmitere sexuala in randul barbatilor

Nu în ultimul rând, nici bărbații nu sunt în totalitate mulțumiti de corpul lor. Poate că ei nu vorbesc despre asta la fel de mult ca noi, femeile, dar crede-mă că există multe lucruri ce îi pot deranja.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.