Ce alinturi le plac bărbaților și ce diminutive ar trebui să eviți?

În orice relaţie este nevoie să oferi şi să primeşti atenţie şi afecţiune, pentru a o menţine sănătoasă, iar alinturile sunt un mod simplu de a face asta. Din acest motiv, multe cupluri tind să nu îşi mai spună deloc pe nume, folosind doar diferite cuvinte de alint.

De multe ori, însă, bărbaţilor nu le convine acest lucru chiar dacă le place şi lor să fie alintaţi. Ce e de făcut în acest caz? Învaţă ce alinturi le plac bărbaţilor şi când să le foloseşti.

Deşi depinde de la persoană la persoană, celor mai mulţi bărbaţi nu le face plăcere să li se găsească alinturi precum pisicel, puiuţ, iepuraş, ţumpi, ghighineaţă, gogoşel etc şi… pe bună dreptate, îi fac să pară mai puţin masculini, iar ce bărbat ar vrea asta?

Citește și: Ce te face neatrăgătoare în ochii bărbaților?

Bărbaţii sunt sexul tare, sunt puternici şi independenţi… sau cel puţin aşa le place să se considere. Astfel, dacă tu foloseşti alinturi precum cele de mai sus, îi răneşti involuntar orgoliul, în loc să i-l gâdili. Încearcă să găseşti un alint care să nu fie numai drăguţ şi dulce, ci şi impunător şi masculin.

Unul din tipurile de alint pe care bărbaţii le acceptă cu mai multă plăcere este diminutivul unui animal, precum tigrul, leul sau ursul. În aşa fel, deşi îi alinţi, foloseşti cuvinte care duc cu gândul la un animal impunător, puternic şi forţos. Ţine cont, totuşi, să i se potrivească apelativul pe care vrei să îl foloseşti, pentru că este necesar să se şi poată idendifica cu el, nu doar să sune bine.

Citește și: Ce gândesc bărbații

Apoi, este important să faci o diferenţă între ieşirile cu prietenii şi intimitate. Unul dintre motivele pentru care bărbaţii nu suportă să fie alintaţi este că femeile li se adresează cu diminutive penibile în public, care îi pun într-o lumină nefavorabilă în faţa prietenilor. Chiar dacă iubitul tău acceptă ca acasă să îl strigi pisoiaş, nu face acest lucru şi când ieşiţi împreună în oraş. Nu vrei ca din cauza ta să fie mereu luat peste picior de către grupul de prieteni, nu?

De asemenea, este important să nu incluzi în alinturile tale trăsături ale sale care ştii că îl complexează, chiar dacă ţie îţi plac şi încerci să îi dai de înţeles asta. Nici ţie nu ţi-ar plăcea să ţi se spună năsuc sau dinţişor dacă nu ai fi mulţumită de mărimea nasului sau dacă nu ai avea dinţii tocmai drepţi, nu?

Citește și: Comoditatea – dușmanul unei relații reușite

Ţine cont de aceste lucruri data viitoare când cauţi un alint şi vei avea un iubit fericit!

Tu ce nume de alint foloseşti pentru iubitul tău?

Sursă foto: iStock

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.