Care-i treaba cu punctul G la bărbați?

Da, și bărbații au un punct G, iar stimularea acestuia îi poate ajuta să cunoască senzații la fel de puternice în cazul femeilor!

Se știe deja că femeile pot ajung la orgasm prin diferite metode, iar stimularea punctului G, care se află în interiorul vaginului, este una dintre ele. În cazul bărbaților, în schimb, multe persoane cred că aceștia pot ajunge la extaz doar prin stimularea penisului, indiferent cum este făcută aceasta. De fapt, și ei au un punct G, cunoscut și ca punctul P, care este, de fapt, glanda prostatică.Ghidul complet al punctului G la femei

Glanda prostatică este cea care generează lichidul seminal și se află în interiorul anusului, cam la 7,5 cm adâncime. Are forma și mărimea unei nuci (cel puțin dacă este sănătoasă), deci nu este tocmai greu de găsit. Bineînțeles, aceasta poate fi stimulară doar prin penetrare, cu degetul, cu o jucărie sexuală sau cu un penis.

Din păcate, mulți bărbați heterosexuali refuză să încerce stimularea punctului G, considerând că doar femeile sunt cele care ar trebui penetrate, neînțelegând că vor simți o plăcere enormă.

Dacă ai norocul să să un partener deschis la minte, poți încerca să îi stimulezi prostata, însă neapărat fă-o cu mare grijă și răbdare! Și cu mult lubrifiant, bineînțeles. Poți începe prin a-i face sex oral, să cobori spre anusul său, apoi, dacă se simte confortabil, introdu ușor un deget, găsește prostata și maseaz-o ușor.

3 pozitii sexuale de incercat in 2016

Este foarte important ca iubitul tău să fie relaxat pentru ca experiența să fie una plăcută pentru el. Evident, trebuia ca zona să fie curată, iar unghiile tale să fie scurte, pentru a evita accidente neplăcute.

Nu în ultimul rând, niciodată să nu încerci asta fără să discuți cu el înainte! Chiar dacă intențiile tale sunt dintre cele mai bune, nu trebuie ca el să fie luat prin surprindere!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.