Care-i treaba cu jocurile in relatii?

Sau cum să fim sinceri cu partenerul și cu noi înșine.

Nu mi-au plăcut niciodată joculețele în relații – cele pe care le facem la început, de obicei. Atunci când încercăm să facem pe inabordabilii sau când vrem să părem ceea ce nu suntem. „Îi dau mesaj după 3 zile”, „Mă prefac că sunt foarte fascinat de un anume subiect, ca să par mai inteligent”, „Mă voi îmbrăca de 3 ori mai sexy decât de obicei, pentru a impresiona”. De ce nu putem să fim sinceri? Ne dorim sinceritate în relații, dar obișnuim să ne păcălim posibilii parteneri.. pentru ce?Mi-ar plăcea ca după ce am cunoscut un tip să primesc mesaj de la el a doua zi. Nimic deosebit, un simplu „M-am simțit bine aseară cu tine”. Dacă îl plac nu îmi va trece instant doar pentru că nu a așteptat 3 zile. Dimpotrivă. Și, de fapt, de ce nu putem chiar noi, femeile, să dăm astfel de mesaje fără a fi considerate disperate?

Minciuni pe care le spunem după sex

Mi-ar plăcea ca tipul cu care stau la o cafea să îmi mărturisească că nu îi place genul meu preferat de film. Asta ne-ar scuti de multe probleme în viitor. Nu vreau ca după 3 luni să aflu că am mers la cinema doar de dragul meu, pentru că el de fapt nu suferea filmele alese de mine și aștepta doar să se termine ca să se care naibii de acolo. Din acest motiv nici eu nu îmi „înfrumusețez” preferințele.

Un studiu efectuat în urmă cu câteva luni a arătat că 61% din persoane obișnuiesc să mintă (pardon, să înfrumusețeze adevărul) la primele întâlniri. Iar aici nici măcar nu era vorba de exemplele date de mine mai sus, ci de lucruri chiar mai serioase, precum jobul, vârsta sau chiar numele sau orașul de unde provin. Și, ironic, studiul a arătat că dacă îți place mult o persoană, cu atât mai mult vei minți.

30 de minciuni pe care filmele ni le spun

Nu ar fi totul mai simplu dacă am fi sinceri unii cu alții? Cunosc persoane care fac adevărate planuri pentru a prinde pe cineva în plasă: cum să se poarte, ce să comande, despre ce să vorbească, cum să „dispară” apoi pentru câteva zile pentru că au fost atât de ocupate, cum să își folosească limbajul trupului etc.

Părerea mea este că toate acestea sunt forme de manipulare. Personal, prefer să fiu eu însămi și să am un partener care este la fel de sincer.

Ce spui, vei încerca să faci și tu asta, măcar o dată? Ești o persoană grozavă și vei îți vei găsi Făr Frumosul care să te adore așa cum ești cu adevărat!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise