Care e cel mai enervant lucru pe care îl face partenerul tău în pat?

Câțiva bărbați și femei vorbesc despre cele mai enervante lucruri pe care partenerii lor le-au făcut în timpul sau după sex.

Sexul este grozav, dar poate fi ciudat uneori. Cu siguranță există momente în care partenerul tău a făcut ceva stupid, însă ai trecut peste… cel puțin pe moment. Dar asta nu înseamnă că poveștile nu merită împărtășite.

Iată câteva lucruri pe care câțiva bărbați și femei le-au povestit pe Reddit despre partenerii lor.

„Îmi dă câinele afară din cameră când facem sex, dar nu vrea să dăm și pisica ei afară.”

Citește și: Diferențele dintre sex bun și sex grozav 

„Iubita mea mă masturba pentru prima oară și dura destul de mult, așa că a zis ceva de genul `păi, măcar îmi fac antrenamentul la brațe pe ziua de azi`…”

„Se duce direct spre telefon imediat cum terminăm. Asta se întâmplă aproape de fiecare dată.”

„Înainte de sex, verifică toate geamurile și draperiile, nicio rază de lumină nu mai intră în casă. Înțeleg că nu vrea să ne vadă vreun vecin, dar îmi cam trece cheful când face asta.”

„Țipă când ejaculează. Și nu țipă orice, ci `Freedom`, ca în filmul `Braveheart`.”

Citește și: 6 motive pentru care bărbații nu pot avea orgasm 

„Vorbește prea mult în timpul sexului. Spune chestii de genul `Hm, nu știu dacă ar trebui să stau deasupra, tocmai am mâncat pește și nu aș vrea să răgâi când mă săruți`. ”

„Avem niște prosoape în cameră pentru a ne curăța după sex. Întotdeauna se duce primul la prosoape, dar mi-l aruncă în pat pe cel pe care l-a folosit, în loc să îmi dea unul curat.”

„Fosta mea răspundea la telefon în timp ce făceam sex. Îmi lăsa impresia că nu e prea interesată de mine.”

„Încearcă să pară sexy. Încearcă să își facă vocea mai sexy și să vorbească cu mine în timpul sexului, dar nu mă face decât să râd. Mă simt atrasă de el așa cum e, nu când încearcă să pasă mai sexy.”

„Se joacă cu prezervativul. După ce terminăm, îi face nod și verifică dacă s-a spart, apoi se joacă cu el. Uneori chiar mă lovește cu el pentru că știe că mă enervez. De cele mai multe ori, îl pune pe noptieră și îl lasă acolo.”

Citește și: Ce spune vs ce gândește după sex 

„Am un somn profund și mereu încearcă să facă sex cu mine când dorm. Urăsc asta! Pare că vrea doar să facă sex cu corpul meu și nu îi pasă dacă eu sunt trează sau mă simt bine.”

 

*articol preluat din RedBook (autor: Mallory Schlossberg)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.