Cand e ok sa-ti… minti iubitul?

Nu e frumos să minți, nu e cinstit față de semenii tăi. Dar uneori… iubitului tău îi place să-l minți. Citește și află care minciunele vin la țanc! 

Ne bucurăm că ai o relație perfectă cu iubitul tău. Nota 10 de la noi dacă sunteți mereu pe aceeași lungime de undă; dacă vă acceptați unul altuia defectele și dacă vă apreciați de două ori mai mult calitățile pe care le aveți.



Dar perfecțiunea îngăduie și câteva minciuni dulci. Garantează COSMO!

Minciuni pe care le spunem dupa sex

Situația 1. Și-a pierdut slujba

Din păcate… se mai întâmplă. A venit acasă cu nervii la pământ, înjurând și blestemând. Ce-i drept, tu te-ai cam blocat în fața acestui uragan, dar nu ești de condamnat. Decât să îndrugi acolo exact cuvintele pe care nu vrea să le audă și la care se așteaptă, mai bine spune-i încrezătoare: ,,Iubitule, ești cel mai bun în domeniu. În scurt timp vei găsi alta mai bună!” Slujbă, bineînțeles…

Nu i-ai ridicat moralul prin ceva banal de pozitiv, ci i-ai activat dintr-odată toate simțurile bărbatului responsabil și capabil. În două secunde îți va da dreptate în sinea lui și va începe imediat căutările, sigur că va găsi ceva chiar mai bun.

Situația 2. În urma unui accident, s-a ales cu o cicatrice urâtă

A fost victima unei tăieturi nasoale sau s-a răsturnat cu mașina (Doamne ferește!). Nu-i dorim așa ceva, dar… just in case. Tu ești încă speriată la gândul că i se putea întâmpla ceva mai grav, pe când el nu face decât să se plângă de semnul de bună purtare. Mai ales dacă e într-un loc ,,la vedere”. În sinea ta și tu recunoști că e destul de… horror (cel puțin acum), dar nu vrei să te auzi spunându-o cu voce tare. Un ,,Mie, una îmi place, ești chiar mai sexy așa!” îl va calma și poate chiar va da startul unei partide de neuitat! Pentru asta, privirea ta este, obligatoriu, pătrunzătoare.

Situația 3. Echipa preferată de fotbal a pierdut într-un mod penibil

Îl cunoști și știi doar că urmărește cu sufletul la gură fiecare meci în care joacă echipa lui de suflet! L-ai auzit de atâtea ori înjurând arbitrii sau jucătorii echipei adverse. Eheee… ce clipe minunate împreună! Și după toate astea, nefericiții mai și pierd! Se supără ca un copil și pe echipă și pe tot. Nouă, fetelor, ni se pare cam stupid, dar pentru ei e al naibii de serios. Așa că nu face greșeala să râzi de el. Poți să-i demonstrezi că sunteți doi în orice circumstanță spunând: ,,N-au fost în formă băieții, data viitoare îi vor face praf!”. Da, da… nu râde! și zi-o pe un ton serios și înfocat, așa cum e el când se uită la meci. Uimirea îi va lua gândul de la înjurături și va aprecia faptul că te interesează un lucru atât de important pentru el. Mai ales că știe că fetele ,,nu prea le au”…

Situația 4. A uitat tocmai de… aniversarea voastră

Mda, prost moment și-a găsit să-l apuce amnezia temporară. Dar, cum e prima oară când i se întâmplă, îți sugerez să nu fii dură cu el. Nu de-alta, dar ți se poate întâmpla și ție, iar pe-asta chiar nu o s-o uite! Spune-i: ,,Nu e nici o tragedie, dragul meu. Știu câte ai avut pe cap în ultima vreme.” Chiar dacă te-a deranjat și poate ți-ai fi dorit petale de trandafir și o cină romantică.

Minciunile albe… minciuni permise

Acum că tot i-ai amintit tu, ieșiți în oraș. Nu e prea târziu să vă sărbătoriți iubirea!

Situația 5. În dormitor… nu te-a dus pe culmile orgasmului

…de data asta. Dar măcar era cât pe ce… deci merită trecut cu vederea!

N-ar fi frumos din partea ta să-i rănești orgoliul, doar știi cât de sensibili sunt ei la chestiile astea. Mai bine ar fi să-i șoptești cu tandrețe: ,,A fost incredibil. Ador să fiu în brațele tale!”. El va zîmbi mulțumit și își va aminti cât de norocoși sunteți că vă iubiți atât.

Situația 6. A plâns la filmul pe care l-ați văzut împreună

Secvențele siropoase nu-s făcute numai pentru a ne stoarce nouă câteva lacrimi. Dacă ați început să vă uitați împreună la un film mai… dramatic și l-a prins subiectul, să nu te miri dacă i se vor umezi subit ochii sau chiar va plânge ca un copil. Și bărbații plâng… Parcă așa ziceau. Bineînteles, lui îi va fi jenă, se va simți penibil față de tine când efectul filmului va fi trecut. Adică… se poate ca el, cap de familie, bărbat fără frică, zmeul zmeilor… să se lase sensibilizat în asemenea hal?! Mda… Până și ție ți se pare cam aiurea și parcă te-ar bufni râsul. Dar, atenție! E interzis. Îți sugerez să te cuibărești la pieptul lui și să-i spui: ,,Sunt atât de norocoasă să am lângă mine un bărbat sensibil!”. Astfel nu va vedea în ,,scăparea” lui ceva rău și va realiza că din punctul tău de vedere asta nu-l face mai puțin bărbat.

Situația 7. Ți-a gătit ceva… câh!

Drăguțul de el s-a străduit să-ți facă o surpriză pe cinste, știind că ai avut mult de muncă la serviciu și că o să vii acasă obosită și flămândă… Numai că… deși ai găsit cărți de bucătărie înșirate prin toată casa, lui nu i-a ieșit mâncarea (dacă o putem numi așa) ca la carte. Dar trebuie să recunoști că gestul a fost foarte dulce. Așa că nu-l face de râs. Ia o înghițitură (hai că poți!) și apoi sărută-l pe obraz în timp ce-i spui: ,,Ești minunat, iubitule! Dacă știam că o să am parte de un asemenea răsfăț, nu mai luam masa în oraș cu Luiza!”. Poate va ghici ce stă în spatele acestei replici, dar nu i-ai zis-o direct, deci nu va fi descurajat într-o nouă încercare.

30 de minciuni pe care filmele ni le spun

Situația 8. Wow! ți-a luat rochia aia superbă… pe care tu ți-o cumpăraseși deja

V-ați plimbat de mână, v-ați holbat la vitrine… Tu ai văzut cea mai frumoasă rochie concepută vreodată și o ploaie de interjecții s-a revărsat asupra iubitului tău. Dar el… n-a părut prea impresionat. Eh, ce contează? Tu te-ai dus a doua zi la magazin și ai cumpărat-o. Nah!

Peste vreo două zile te trezești că-ți șoptește la ureche ce surpriză minunată o să-ți facă. Și da, îți aduce exact același model de rochie. A ținut el minte că ți-a plăcut și e sigur că gestul o să te dea pe spate. So… nu-i tăia avântul! Știu că e aiurea să ai două rochii la fel, dar rămâne între noi. Poate una o să se agațe undeva… Sau poate vei găsi tu un mod frumos de a scăpa de unul din exemplare. Așa că mulțumește-i și arată-i cât de mult te bucuri de cadou!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise