Cadouri sexy pentru el

Sărbătorile de iarnă parcă sunt cumva sinonime cu ideea de a dărui, de a face cadouri şi de a bucura pe toată lumea. Nu-ţi uita iubitul – iată câteva idei de cadouri sexy pentru el.

Dacă ştii deja ce îşi doreşte iubitul tău şi te-ai ocupat din timp să îi pregăteşti cadoul pentru acest an, bravo ţie! Totuşi, nu strică să îi faci mici surprize neconvenţionale de care fii sigură că o să fie încântat.

Un album
Sigur că şi cele cu artă precum picturi, grafică sau arhitecturi neobişnuite sunt absolut minunate, însă de data asta îndreaptă-te către unul de fotografie erotică. Pe Taschen.com te poţi inspira pe care să îl alegi sau vizitează o librărie şi documentează-te.

Lenjerie intima
Un set format din trei perechi de boxeri în culori reci şi fără imprimeuri puerile e o idee grozavă! Ce-ar fi însă să îţi achiziţionezi un set de lenjerie intimă pentru tine, cu dantelă nude sau neagră, portjartiere şi tot tacâmul? Poartă-l chiar de Crăciun şi spune-i că darul său se află chiar pe tine, doar că trebuie să-l descopere singur. Va urma o noapte fierbinte!

O sedinta de relaxare
Hm, nu ne referim la vreun voucher cadou pentru un salon de masaj tailandez, ci la o escapadă detoxifiantă la un spa de lux. Cumpără câteva ore la un spa care include bazin, jacuzzi, masaj de relaxare pentru amândoi şi alintaţi-vă.

Un set de asternuturi
Poate că vei exclama: „Dar bărbaţilor nu le pasă pe ce cearşafuri dorm!“. Poate că nu, dar sigur va fi încântat de ideea de a se tăvăli cu tine într-un set nou de aşternuturi fine, din saten sau din bumbac satinat.

O cina romantica
Dar nu la restaurant, ci pregătită în exclusivitate de tine. Nu ştii să găteşti? Relaxează-te. Intră pe ecuisine.ro şi vei găsi acolo o sumedenie de reţete simple (sau de grade diferite de dificultate), pe care sigur te vei pricepe să le găteşti. Impresionează-l şi aranjează o masă ca în poveşti, deschide o sticlă de prosecco şi aprinde lumânări. Creează o atmosferă misterioasă şi ajută ca prezentarea momentului să înlăture orice potenţiale suspiciuni asupra mâncării de care poate te temi că nu îţi iese perfect. Curaj !

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.