Bucura-te (in sfarsit) de sex nebun!

Dacă distracția din dormitor de care ai parte acum e comparabilă cu vizita la supermarket, e vremea să afli pe pielea ta cât de grozav poate fi sexul “dezbrăcat” de griji!

Nu e vorba că nu-ți place să faci sex, doar că… nu reușești să te simți în largul tău. Deși știi că nu e nici locul și nici momentul potrivit, de fiecare dată când iubitul tău începe să te atingă și să te privească cu subînțeles, pe tine te vizitează automat tot felul de gânduri negre: “Oare m-am epilat cum trebuia?”, “Sper să nu-mi dea jos tricoul încă”, “Dacă aș putea să sting lumina…” etc. Și uite-așa, plăcerea e umbrită de toate aceste griji inutile, în timp ce iubitul tău te mănâncă din priviri și își spune că ești incredibil de sexy așa cum stai acum întinsă pe spate. Dar tu nu-i poți ghici adevăratele gânduri, pentru că ești ocupată să-ți imaginezi că probabil e îngrozit de alunița aceea uriașă care s-a “postat” exact pe abdomen. “Ceea ce te împiedică să te bucuri de sex e chiar propriul corp, de care devii conștientă imediat ce partenerul începe preludiul. Anticiparea plăcerii nu mai reușește să-ți <<amorțească>> rațiunea, pentru că plăcerea nu mai este o prioritate”, explică psihoterapeutul Mirela Dima. Din fericire, ca să dobândești acel egoism sexy de care ai nevoie în dormitor, îți trebuie doar puțină răbdare și sfaturile potrivite.Nu te victimiza

Scopul e să ajungi să suvurezi acea putere pe care ți-o conferă corpul tău dezgolit, formele armonioase și pielea catifelată, nu să te autocompătimești și să faci din țânțar armăsar – asta nu e deloc sexy. “Frustrarea de a se lipsi de plăcerea sexuală le determină pe multe femei să se victimizeze, să creadă că nu merită să fie atinse, să-și adâncească complexele, iar în timp relația cu partenerul se va deteriora și ea. Victima e caracterizată prin vulnerabilitate, în timp ce tu ai nevoie să te simți puternică, să deții controlul asupra propriilor emoții și senzații”, spune specialistul. Dacă pentru a te relaxa ai nevoie să-ți reamintești că ești de neîntrecut în conversațiile despre artă, că ești o bună negociatoare și că la birou ești capabilă să-ți susții ideile cu perseverență, fă-o. La urma urmei, cu toții avem complexe, dar nu acestea ne definesc. Goliciunea te face să te simți vulnerabilă? Dezbracă-l și tu cu aceeași viteză și nu te vei mai simți în dezavantaj. Iar dacă ție îți place ceea ce vezi, înseamnă că și lui îi place la fel de mult.

Pozitii de sex… periculoase

Nu te aștepta să reușești peste noapte

Pentru că e vorba despre o stare emoțională, nu vei reuși să te relaxezi cât ai pocni din degete. Important e să conștientizezi fiecare mic progres și să te încurajezi cât de mult poți. N-ar fi rău să folosești acest mic secret al tău pentru a crea o stare de complicitate cu tine însăți – nu trebuie să-i vorbești partenerului despre această frământare dacă nu simți nevoia. În loc să te descurajeze, asta te va face să te simți puternică în lupta cu nesiguranța, o promisiune pe care ți-o faci ție și, apoi, să savurezi victoria. Iată câteva idei hot care te vor ajuta să te împrietenești cu sexul:

  • Uită-te singură la filme erotice. În acest stadiu, îți va fi mai ușor să nu-l incluzi pe iubitul tău, pentru că te-ai putea simți presată de eventualitatea unei partide de sex, iar tu ai nevoie să te relaxezi complet. Încearcă să te debarasezi de problemele de peste zi și concentrează-te pe scenariul senzual, plăcerea celor doi și felul în care te lași cuprinsă de starea de excitare. Dacă ai chef, fă-ți de cap de una singură. Astfel vei privi sexul ca pe o evadare, și nu ca pe o încătușare.
  • Cumpără-ți lenjerie intimă special pentru sex. Separă-ți lenjeria obișnuită (boxerii din bumbac) de cea pe care o porți atunci când vrei să fii sexy pentru iubitul tău. Cumpără-ți un set de chiloței obraznici pe care să-i îmbraci când faci sex. În acest fel, de câte ori vei da ochii cu ei, îți vei aminti de plăcerea dintre așternuturi și vei dori să o experimentezi din nou.
  • Fii tu cea care inițiază sexul. Nimic nu-l excită mai mult decât tu, preluând frâiele în pat. Asta îi sugerează că îl dorești și că ești satisfăcută de viața voastră sexuală, în timp ce tu te îmbeți de puterea pe care o dobândești asupra lui. În plus, astfel ești liberă să alegi o poziție în care te simți mai relaxată sau care îți pune în evidență părțile preferate ale corpului tău. De exemplu, dacă îți plac sânii tăi, stai deasupra și fii sigură că ei sunt punctul asupra căruia iubitul tău se va concentra.

Nu te lăsa influențată

Trebuie să știi că nu e nimic greșit în a fi selectivă în ceea ce privește sexul. Dacă există mișcări, poziții sau ritualuri cu care nu te simți în largul tău, simte-te liberă să-ți refuzi iubitul, fără teama că l-ai putea jigni sau supăra. La urma urmei, acest gen de compromis n-ar face decât să-ți sporească anxietatea și să te îndepărteze de el. De exemplu, dacă sexul oral pur și simplu nu ți se pare sexy sau nu-ți trezește nici un fel de dorință, spune-i că ai prefera să nu o faceți și propune-i în schimb altă poziție care vă excită pe amândoi. Te vei simți mult mai relaxată experimentând lucruri care îți plac și asupra cărora deții controlul.

Lucruri sexy de facut dupa sex

Cere-i subtil să te ajute

Nu-i nevoie să-i mărturisești iubitului tău toate temerile și complexele tale pentru ca el să te poată ajuta. Amintește-ți constant că e cu tine pentru că te găsește frumoasă și atrăgătoare și își dorește ca și tu să te vezi prin ochii lui. Totuși, cei mai mulți bărbați nici nu realizează că femeia de lângă ei s-ar putea simți uneori neatrăgătoare, din moment ce ei văd exact contrariul, și uită cât de mult ne-ar plăcea să auzim câte un compliment din când în când. Tocmai de aceea, ți-ar fi de mare ajutor să-l lași să te admire și să-ți dai seama cât de atras e de fapt de tine. Ia-l cu tine la cumpărături și probează intenționat rochii strâmte, fuste scurte sau lenjerie sexy. Cere-i părerea despre cum îți vin și vei vedea că se va aprinde pe loc! De asemenea, cere-i să-ți spună cât de mult te dorește înainte de sex și care sunt părțile care-l excită cel mai mult la corpul tău. Lasă-l să-și plimbe mâinile pe toate aceste zone, să le privească și să le guste. Încet, dar sigur, acest ritual îți va anula toate complexele.

Sex cu un tip nou: Cat de devreme?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.