Blugii care ii fac pe barbati sa arate irezistibil de sexy

Ahh, bărbaţii în blugi… Când au devenit atât de sexy? Era o vreme în care femeile visau la gangsteri şi tipi enigmatici în costume elegante cu dungi şi pălării fedora. Remember Clyde? Clark Gable? Cary Grant? Undeva în timp, mai exact prin anii ’50, bărbaţii în costum au pierdut teren în faţa atotputernicului bad boy in blue jeans. Când James Dean a apărut în peisaj cu atitudinea lui cool de „rebel fără cauză”, nu purta pantaloni călcaţi la dungă, ci, desigur, blugi!

Marlon Brando, la fel, a făcut istorie în cinema şi în modă când a apărut în „The Wild One” călare pe motor, într-o pereche de Levi’s şi geacă din piele. De atunci, blugii au devenit din uniforma minerilor şi a crescătorilor de vite cel mai cool item vestimentar. Şi cel mai sexy!

Chiar şi astăzi, bărbaţii în blugi au un plus de sex appeal. Când avem o fantezie cu vreun tip, ni-l închipuim la bustul gol, îmbrăcat doar într-o pereche de blugi pe care putem să-i descheiem în doi timpi şi trei mişcari. Când intră în Camera Roşie ca să o domine pe Ana în toate felurile, Christian Grey poartă blugi. Deci gurul seducţiei şi sexului se pregăteşte de sex schimbând costumul de antreprenor miliardar cu o pereche comodă de jeanşi. Cum arată însă aceşti blugi care îi fac pe bărbaţi să arate irezistibil de sexy?

Trebuie să aibă nasturi

… ca să poţi să-i arăţi cât de mult îl doreşti, desfăcându-i nasturii dintr-o singură mişcare. În plus, mai există blugi cu fermoar? Oricum, în cazul bărbaţilor, fermoarul în apropierea organului genital nu e o idee bună. Se poate întâmpla oricând un… accident dureros. Şi atunci, ceea ce se anunţa a fi o partidă de sex cel puţin la fel de pasională ca-n Fifty Shades of Grey, se transformă într-o scenă penibilă cu tine cerându-ţi scuze că i-ai prins „ceva” în fermoar (în cel mai bun caz, materialul de la chiloţi!).

Trebuie să fie cu talie joasă, dar nu prea joasă

Adică să i se vadă buricul şi V-ul acela irezistibil din zona pelviană, dar nu părul pubian! Ăsta trebuie să-l descoperi tu mai târziu, când faci manevra cu smulsul nasturilor. Să vezi prea mult din prima n-are niciun farmec. Iar în spate, blugii să lase la vedere doar partea de sus a muşchilor fesieri, nu să coboare până la jumătatea feselor. Se aude, Justin Bieber şi toţi ceilalţi gangsta wannabees?

Puţin largi pe picior, dar nu skinny

Skinny sunt prea efeminaţi, baggy sunt dubioşi. Arată că şi când ai vrea să-ţi ascunzi corpul. Puţini tipi arată sexy în blugi largi şi tipii ăia se numesc Charlie Hunnam şi Johnny Depp. În rest, blugii drepţi, care stau relaxat pe picior, sunt cei mai hot. Se aşează bine pe fund, iar în faţă, lasă să se întrevadă „pachetul din dotare”.

Potriviţi pe fund, dar nu mulaţi

Ne place misterul, aşa că nu vrem să vedem din prima exact forma fundului, doar să ne facem aşa, o idee despre cât de bine lucrat este. Şi un fund bine lucrat se conturează perfect în nişte blugi care doar „îmbrăţişează” formele, nu le aplatizează. Blugii prea strâmţi pe fund nu lasă loc de imaginaţie… şi nici de manevră.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise