Beneficiile unei relații la distanță

Relațiile la distanță pot fi dificile, însă nu trebuie să fii mereu demoralizată pentru că te vezi atât de rar cu partenerul. Iată 3 beneficii ale relațiilor la distanță.

Din diferite cauze, multe cupluri au o relație la distanță, iar acest lucru poate fi foarte frustrant și obositor. Din fericire, există și câteva beneficii la care poate nu te-ai gândit până acum.

Citește și: 17 sfaturi pentru a menține pasiunea într-o relație la distanță

Beneficiile unei relații la distanță:

Ai multă libertate

Atunci când te afli într-o relație la distanță, ai foarte multe zile doar pentru tine. Nu trebuie să impresionezi pe nimeni, nu trebuie să gătești, să te fardezi sau să faci.. orice. Poți sta în pat cât e ziua de lungă, în pijamale, uitându-te la serialul tău preferat (pe care iubitul îl urăște). În plus, poți ieși în oraș cu prietenii oricând ai chef.

Citește și: De ce este sexul mai bun într-o relație la distanță

Relația este blocată în faza „lunii de miere”

De fiecare dată când te întâlnești cu partenerul te simți ca la începutul relației, chiar dacă sunteți de un an împreună. În timp ce prietenii tăi se plâng că pasiunea începe să dispară, iar relația devine plictisitoare, tu și partenerul săriți unul pe altul din momentul în care vă vedeți și nimeni nu poate să vă despartă în perioada cât stați împreună.

Ai timp să îți îndeplinești obiectivele

Având atât de mult timp doar pentru tine, îți poți îndeplini obiectivele – de exemplu, poți da jos câteva kilograme sau poți rezolva anumite probleme personale care ar putea fi o problemă în relație. Fiecare dintre noi are anumite issues de care trebuie să se ocupe.

Tu ce alte beneficii consideri că au relațiile la distanță?
*articol preluat din Cosmopolitan NG (autor: Anita Benson)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.