Barbati… in asternut

Află cum este într-o relaţie tipul care îţi place, în funcţie de evoluţia lui la… pat.

Iubăreţul tandru

Este un bărbat echilibrat, fără complexe, care ştie exact cât valorează. În consecinţă, nu va simţi niciodată nevoia să se poarte nefiresc, să facă pe cocoşul, sau, dimpotrivă, să se fâstâcească. Acest amant desăvârşit este deosebit de atent şi afectuos, şi pare a şti exact ceea ce îşi doresc femeile de la un bărbat. Urăşte ipocrizia, aşa că dacă doreşti să-l ai pentru mult timp, răspunde-i la avansuri firesc, fii naturală şi renunţă la jocurile de scenă. Lasă-i libertatea de care are nevoie – poţi fi sigură că n-o va folosi ca să te înşele, ci îşi va reîncărca bateriile cu energie proaspătă, numai bună pentru a întreţine o relaţie reuşită.Lucruri surprinzatoare pe care le fac barbatii cand se masturbeaza

Iepuraşul grăbit

Este timid nevoie mare, iar la capitolul experienţă nu prea are cine ştie ce cuceriri cu care să se laude. Fiindcă nu prea are încredere în propriile talente, se poartă de ca şi cum ar vrea ca actul în sine să se termine mai repede, este grăbit şi uşor fâstâcit. Vestea bună ar fi că nu e o maladie incurabilă: dacă îl placi cu adevărat, poţi să-l ajuţi să-şi depăşească complexele. Spune-i de fiecare dată când face ceva bine şi încurajează-l când simţi că are nevoie. Dacă greşeşte undeva, arată-i ce trebuie să facă prin limbajul trupului, nicidecum verbal. Odată ce mai capătă ceva experienţă, s-ar putea să se umfle în pene într-atât, încât să nu-l mai recunoşti. Aşadar, învaţă-l, şi roadele le culegi mai târziu.

6 lucruri banale care ii fac pe barbati sa se excite

Imperturbabilul

Hmm, aici sunt ceva probleme. Tipului nu-i place deloc să-şi dea sentimentele pe faţă. Îi este teamă să-şi dezvăluie latura vulnerabilă, aşa că o face veşnic pe durul. Până şi atunci când are orgasm îţi dă senzaţia că este într-o cu totul altă lume, încât te-ntrebi uneori dacă simte vreodată ceva. Ajută-l să capete încredere în tine. Cercetează discret care e cauza pentru care a devenit aşa. Nu e exclus ca înainte să fie cu tine, să fi trecut printr-o situaţie care l-a marcat. În cazul în care ai identificat punctul dureros, încearcă să-l ajuţi. Atenţie însă, fără mişcări directe. Dacă îşi dă seama că îi scormoneşti trecutul, s-ar putea închide în sine încă mai mult.

9 lucruri pe care barbatii le considera romantice dar nu sunt

Acrobatul

E vesel, expansiv, simpatic şi are o energie de nestăvilit, ca şi când întreaga lume ar fi la picioarele lui. Este un mare cuceritor, asortându-şi iubitele la orice ţinută şi în orice moment al zilei, de parcă-ar fi nişte simple accesorii. Este un amant priceput dar, din păcate, cam greu de văzut la ochi. Asta pentru că are o agendă teribil de încărcată şi un apetit sexual de nepotolit. Dacă totuşi ai pus ochii pe el, ca să-i atragi atenţia trebuie să-i arăţi că eşti o tipă deschisă, originală şi fără prejudecăţi de pe vremea bunicii. Într-o relaţie de lungă durată, perioadele de fidelitatea absolută vor alterna cu scurte perioade de… descărcare a energiilor sexuale în afara cuplului.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise