Bad texters = best guys. De ce e ok dacă e nepriceput la dat mesaje

Cei care nu știu să scrie mesaje sunt, de fapt, cei mai buni băieți. Iată 15 motive să nu fii tu cea care ține cont de mărime — 
și prin asta ne referim la lungimea mesajelor pe care ți le trimite!

Mai întâi, lăsați-mă să clarific ce înseamnă un „bad texter”. 
Acel tip căruia îi ia ore să răspundă la un mesaj și să zică doar… „plictisit la muncă, lol” sau cel care mai face, o greșeală, două când scrie, nu acela care te lasă să aștepți un mesaj la infinit pentru că… ei bine, nu există vreo scuză pentru asta. De acum încolo, toate persoanele de sex masculin care se străduiesc să răspundă un OK chinuit la mesajele tale nu mai trebuie excluse de pe lista ta candidați la întâlniri. Iată de ce.

1. 
El n-o să te ignore, uitându-se în telefon, atunci când ieșiți la o întâlnire (ai auzit de termenul phubbing, așa e?!). O să ai parte de atenția lui totală, pentru că el e genul care răspunde mesajelor primite…
în ritmul lui.

2. 
Timpul tău petrecut cu ochii în telefon (și contorizat nemilos cu iPhone Screen Time) n-o să ți se mai pară așa de reprobabil. Mai puține mesaje înseamnă mai puțin timp petrecut cu telefonul în brațe, prin urmare mai multe minute la plimbare prin acea piață cu legume bio (sau orice alt loc drăguț de genul acesta).

3. 
Nu va trebui să te mai stresezi că te exclude din vreun cerc de prieteni cu care conversează, că trimite mesaje particulare cuiva sau că pe tine nu te-a adăugat grupului cu care are o discuție. Haha! Ca și cum ar avea abilitățile necesare să facă asta!

4. 
În loc să ai bateria telefonului descărcată o dată la 20 de minute, te va ține… 30 de minute.

5. 
… și, când rămâi fără baterie la telefon, oricând îi poți împrumuta telefonul. (Cum este oare să trăiești în fiecare zi cu circa 80% din baterie full?!)

6. 
El n-o să dea mesaje la volan și nici atunci când traversează strada, așa că tu (iar mama lui, de asemenea) poți sta liniștită.

7. 
Cum ai mai puține mesaje primite, poți fi mai atentă la tot ce te înconjoară. Cine știe, Timothée Chalamet poate apărea de oriunde, știi doar – nu vrei să pierzi asta doar pentru că ești cu nasul în telefon toată ziua, nu-i așa?

8. 
El va avea atât de multe povești interesante să-ți spună atunci când vă întâlniți – chiar dacă e vorba doar de cum i-a fost ziua la birou. Hei, fără niciun fel de update în mesaje despre ce-a mai făcut, totul e nou pentru tine!

9. 
Îți vei feri tenul de toată acea lumină albastră pe care o emite telefonul tău, prin urmare vei avea parte de un glow de care nici nu știai că ai nevoie.

10. 
N-o să te urmărească niciodată via Location Sharing, și asta pentru că nici măcar n-a învățat să folosească această aplicație. (Și asta înseamnă și că poți arunca un mesaj de genul „sunt pe drum!” când tu încă ești înfășurată în prosop, pe pat.)

11. 
Are, astfel, tot timpul din lume să învețe… balineză, spre exemplu, pe care o poate folosi să rezerve o vacanță romantică pe plajă pentru voi doi în această toamnă, la Canggu.

12. 
Prietenele tale n-o să se supere pe tine că ai dispărut din peisaj de vreme ce încă o să le mai răspunzi mesajelor de pe grup și o să le dai like pozelor cu pui de focă pe care ți le trimit pe messengerul de pe Instagram.

13. 
Când instructorul tău de yoga va spune „Următorul exercițiu este minunat pentru persoanele care petrec o mulțime de timp pe telefoanele lor”, tu poți să te simți mândră că deja faci ceea ce trebuie.

14. 
El e probabil amuzant și spune bancuri haioase la petrecere, pentru că nu se bazează pe niște meme văzute pe internet pentru a-și aminti poanta.

15. 
Chiar o să știi ce culoare au ochii lui, pentru că, atunci când vorbești cu el, se uită la tine.

Dar când ai nevoie, „pe bune”, de un răspuns…

Sună-l. 
Știi, chestia aia pentru care chiar sunt inventate telefoanele.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.