Atitudinea care il cucereste instant

Mai presus de felul în care arăți este încrederea pe care o emani. Iată care e atitudinea care il cucereste instant pe tipul care-ți place.

Nu schimbi subiectul când se vorbește despre sex.

Orice conversație, chiar și una în grup, cu prietenii, poate migra ușor către zona de sex. În timp ce fetele bune preferă să arunce priviri dezaprobatoare, fetele rele participă la discuție. Să fim serioși, ești un adult responsabil, faci sex și îți place la nebunie – ce sens are să pretinzi altceva? Un bărbat adoră o femeie care nu se ascunde în spatele inhibițiilor, iar modul tău deschis de a vorbi despre sex îi semnalizează că îți place să experimentezi lucruri noi.

Ce ar schimba femeile la bărbați

Nu aștepți miracole.

Poate că fetele bune încă mai cred în magie și într-un Făt-Frumos care le va întâmpina așteptările, dar fetele rele nu așteaptă o minune, ci o făuresc cu mâna lor. Se avântă în lumea reală, cunosc oameni noi și fac primul pas atunci când un bărbat le place cu adevărat.

Știi să-ți iei apărarea.

Nimic nu e mai fermecător decât o femeie sigură pe ea, care știe să-și apere reputația și drepturile. Fie că te afli la ghișeul pentru plata facturilor, fie că ești prinsă în mijlocul unui conflict la serviciu, diplomația cu care îți iei apărarea în fața altor oameni va trezi admirația unui bărbat.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.