Aplicații care-ti imbunatatesc relatia

Cauți maniere eficiente de a-ți îmbunătăți viața de cuplu? Iată câteva APPs care îți vor fi de mare ajutor.

Avocado

Pentru: iPhone, Android, webVotată anul acesta drept cea mai tare aplicaţie pentru cupluri, Avocado ȋţi oferă o modalitate de a te afla toată ziua conectată la iubitul tău indiferent că te afli la birou, la sală sau ȋn delegaţie. Beneficiezi de un canal privat ȋn care puteţi vorbi, vă puteţi trimite mesaje de iubire sau ȋmpărtăşi fotografii din vacanţă sau cu ocazia zilelor importante din viaţa cuplului vostru. Funcţionează și ca un cufăr cu amintiri, pentru că are o funcţie specială cu ajutorul căreia poţi vedea istoricul ȋntregului canal creat de voi, cu poze, conversaţii şi mesaje “siropoase”. Iar dacă te ȋntrebi de ce se numeşte avocado, răspunsul este unul surprinzător: pentru că avocado nu poate creşte decât ȋn pereche pe o creangă, la fel şi copacii de avocado, trebuie cultivaţi ȋmpreună pentru a se dezvolta armonios. Ce emoţionantă lecţie de iubire ne dă natura… 

5 super aplicatii de meditatie

Love Maps

Pentru: iPhone, iPad

Experţii ȋn probleme de cuplu, Julie şi John Gottman, autori ai multor bestseller-uri New York Times privind viaţa ȋn doi, au creat APP-ul Love Maps ȋn baza ȋndelungatei lor experienţe cu diverse perechi aflate ȋn momente critice ale vieţii lor amoroase. Astfel, cei doi au descoperit că cel mai important ingredient al iubirii durabile este, de fapt, suma informaţiilor pe care le deţinem privind partenerul de viaţă. Aşa a luat naştere “harta iubirii”, o aplicaţie care vă ajută să vă descoperiţi reciproc ȋn cele mai haioase sau emoţionante modalităţi.  Ai parte de jocuri, competiţii, teste, dezvăluiri intime şi sfaturi pentru a avea o relaţie mai armonioasă.

5 aplicatii pentru o postare reusita pe Instagram

Fix a Fight

Pentru: iPhone, iPad

Toate cuplurile se ceartă, iar asta se ȋntâmplă de mai multe ori decât suntem pregătiţi să admitem. Tendinţa de a trece sub tăcere aceste episoade, în loc de a discuta problemele din interiorul cuplului, duce de multe ori la despărţire. La asta ajută acest APP – veţi ȋnvăţa să folosiţi certurile ca pe ocazii de a vă cunoaşte mai bine şi “a regla” conturile ȋntre voi. Creat de consilierul de cuplu Mark McGonigle, îți oferă cele mai bune sfaturi şi ponturi, de la cum să comunici dimplomat ce simţi, a asculta realmente ce are de spus iubitul tău şi până la exerciţii de sport și relaxare împreună.

4 aplicatii de beauty incredibile

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise