Ancheta in dormitor – temerile ascunse ale barbatilor

Dacă vrei să fii cea mai tare iubită din lume, trebuie să cunoști temerile ascunse ale barbatilor.. legate de performanța lor în dormitor. 

Problemele mai… delicate ale bărbaţilor ar putea fi lejer comparate cu prietenele, colegele ori rudele enervante: dacă nu vorbeşti despre ele, nu înseamnă că nu există. Ideea că bărbaţii nu pun nici un pic de suflet când vine vorba de sex e aberantă: la fel cum femeile pot împrumuta câteva dintre obiceiurile exclusive masculine, bărbaţii pot fi la fel de exigenţi cu sine ca şi femeile.

Adevărul e că tot ce ţine de domeniul erotic îi procupă uneori ceva mai intens decât minorele chestiuni zilnice legate de facturi, de cine duce gunoiul sau ce puneţi pe masă – lucruri cu care nu prea-şi bat capul. Aici intervenim noi: cu ajutorul experţilor şi datorită contribuţiei semnificative a bărbaţilor din preajmă am descoperit cele mai frecvente şi mai surprinzătoare temeri masculine legate de ce se petrece între cei patru pereţi ai dormitorului. Suntem acum în măsură să oferim sfaturi şi strategii pentru a mai reduce din stres şi desigur, pentru a spori libido-ul.

Sex-temere ascunsă

“Nu ştiu cum să-i spun că o anume mişcare de-a ei nu mă stimulează deloc.”

Nici un bărbat nu vrea să-şi supere partenera de sex. Dacă tu ai o tehnică ce se dovedeşte a fi… doborâtoare (la propriu), el va prefera să-şi ţină gura decât să rişte să-ţi rănească sentimentele. Şi chiar de-l întrebi verde-n faţă dacă îi place sau nu o anumită chestie, e posibil să nu scoţi nimic de la el pentru că mulţi dintre bărbaţi spun femeilor cam ceea ce cred că vor ele să audă. Pentru a-ţi netezi calea către mintea lui, transformă totul într-un joc în care învingătorul câştigă dreptul de a fi şef peste întreaga operaţiune… erotică. Sau fă un pariu cu el (unul pe care şti sigur că-l vei pierde); când el va câştiga, tu vei fi – chipurile – la dispoziţia lui pentru toată noaptea. În felul acesta, nu se va mai simţi incomod când îţi va spune ce-şi doreşte de la tine. Este cea mai bună strategie menită să-i dezlege limba. Şi ca să fie treaba… treabă, aminteşte-i la fiecare mişcare – când îl săruţi, când îl mângâi sau îi dezmierzi zonele fierbinţi – că trebuie să îţi dirijeze acţiunile, ca să înţeleagă odată pentru totdeauna că este în ordine să îţi ofere „feedback”.

Sex-temere ascunsă

“Nu-i place tehnica mea… orală.”

Crezi ori nu, multor bărbaţi chiar le place să îşi arate veleităţile… orale – însă se tem ca nu cumva să primească notă mică de la beneficiară. Sistemul masculin de detectare nu este atât de fin, însă dacă primeşte reacţii pozitive, el va continua să o facă la fel de bine. Deci, data viitoare când vei fi premiată cu o porţie de sex oral, nu face economie la complimente, nu te jena să-i aduci la cunoştinţă cât de mult apreciezi efortul. Ridică-ţi pelvisul către el, gemând de plăcere. Cu cât îţi exprimi mai clar entuziasmul erotic în drumul către orgasm, cu atât mai uşor îşi va aminti data viitoare „ruta”. Dacă simţi că are nevoie de ghidare suplimentară, arată-i ce ţi-ai dori să se întâmple sărutându-i sau lingîndu-i degetele în acelaşi mod în care ai vrea să fi tratată. Dacă crezi că e genul care ar „gusta” astfel de comenzi, spune-i „Aşa aş vrea să faci şi tu” în timp ce îi arăţi manevra cu degetele. După ce îşi încheie misiunea, ai putea frumuşel să-l răsplăteşti cu vârf şi-ndesat aplicând aceleaşi tehnici atunci când îi vei întoarce favoarea orală. Chestia asta o să-l inspire şi poate să-l stimuleze să-ţi mai arate încă o dată virtuozitatea lui orală!

7 temeri ale barbatilor legate de corpul lor

Sex-temere ascunsă

“Aş vrea să-i vorbesc pervers, dar mi-e teamă să nu se sperie.”

Cea mai evidentă cale de a-i sugera iubitului tău că nu te deranjează să-ţi şoptească vorbe deocheate în ureche este să iniţiezi tu însăţi un dialog uşor pervers. Asta nu înseamnă că trebuie să sune totul ca-ntr-un film porno cu buget minim. Pur şi simplu spune-i că-ţi place ce ţi se întâmplă sau şopteşte-i ce urmează să-i faci (activează cea mai sexy, senzuală şi melodioasă tonalitate a vocii tale). În primul rând, îl vei înfierbânta la culme, iar conversaţia incitantă e la numai câteva… vorbe distanţă.

Există şi o altă modalitate, mult mai interesantă: pentru a-ţi face cunoscute limitele erotice este suficientă pornirea unei conversaţii… carnale. O poţi face în timpul preludiului sau chiar înainte de a vă cufunda în aşternuturi sau oricând crezi tu că merită începută discuţia. Dialogul poate debuta întrebându-l ce fantezii sexuale are sau care este filmul lui erotic preferat (fireşte, cu lux de amănunte) – sigur are unul „de căpătâi”, după care îi vei povesti şi tu preferinţele tale erotico-cinematografice. Nu uita să menţionezi de ce îţi place producţia respectiva sau motivează-ţi fantezia erotică. Cuvintele folosite şi explicaţiile privind scenariile care te excită îi vor crea un portret erotic al tău, pe care îl va purta în minte şi când nu va fi lângă tine. Toată această conversaţie stimulatoare vă va inspira amândurora noi aventuri amoroase, pline de peripeţii fierbinţi.

Sex-temere ascunsă

“Am impresia că se preface.”

Mândria unui bărbat posesor de televizor cu ecran plat cât tot peretele e nimic pe lângă cât contează pentru el talentul sexual. Este deci vital ca el să cunoască bine faptul că îţi provoacă senzaţii nemaiîntâlnite – fie din sunetele pe care le emiţi, fie spunându-i cât de nemapoimenit de bine te-ai simţit când aţi experiementat o anumită chestie. Este la fel de important totodată să-i aduci la cunoştinţă ceea ce NU se întâmplă (şi ar trebui). Orice ai face, nu te preface. Dacă ceea ce el „prestează” nu e tocmai o culme a erotismului, ar fi de mare folos (pentru amândoi) ca el să afle cumva asta, şi să încerce altă tehnică. Pentru mai multă siguranţă, ai putea să-ţi pui mâna peste a lui şi să i-o conduci acolo unde ai vrea să ajungă. În primul rând, dacă tu te atingi singurică, el va fi înnebunit de plăcere, iar când va sesiza că ai preluat misiunea de ghid către orgasm, va avea încredere că face exact ce trebuie pentru a ajunge în punctul dorit. Dacă eşti sinceră cu el atunci când ratează, va şti exact că nu te prefaci deloc în momentul când chiar îţi va provoca un orgasm de cinci stele. Totuşi, există momente în care, oricât v-aţi strădui amândoi, nu puteţi ajunge la punctul culminant. În acest caz, preia tu controlul partidei pentru ca iubitul tău să nu-şi irosească toată energia fără nici un rost. Dacă te aşezi deasupra lui şi foloseşti tehnici care ştii că-l avantajează, orice temere a lui, legată de cum te simţi tu, va dispărea ca prin minune. Se va simţi răsfăţat – un fel de „regele nopţii”.

5 sex-piedici in orice cuplu

Sex-temere ascunsă

“Simt că vrea să fiu mai tandru după ce facem sex, dar eu nu-mi doresc decât să dorm, nu să fac pe romanticul.”

În timpul orgasmului, creierul eliberează o cantitate mare de hormoni, meniţi să îi facă pe cei doi parteneri să se apropie unul de celălalt. În plus, bărbaţii mai şi ejaculează… ceea ce-i adoarme mai tare decât un episod din Girls. Ejacularea implică o cantitate mare de sânge care se precipită către organele genitale, pentru ca mai apoi să se retragă. Această ultimă parte este cea care îi oboseşte cel mai tare pe bieţii de ei. După actul sexual, bărbaţii nu se prea dau în vânt după dulcegării ori vreo reluare a episodului tocmai încheiat, însă e posibil să împăcaţi şi capra şi varza. Chiar dacă e sleit de puteri, vrea să ştie că eşti măcar mulţumită. Tu însă ai vrea să fii dezmierdată până când adormi. Soluţia? Înconjoară-l cu braţele şi stai lipită de el. Orice fel de activitate imediat după ce tocmai v-aţi „descleştat” este mult prea solicitantă. Dacă te abandonezi în braţele lui fără să lansezi vreo conversaţie, nu se va mai simţi presat. Dă-i un sărut apăsat să vadă că eşti pe deplin satisfăcută, după care veţi adormi amândoi, unul în braţele celuilalt.

Sex-temere ascunsă

“Mi-e teamă să n-o las însărcinată.”

Oricât de mult le-ar plăcea bărbaţilor sexul, nici un bărbat care nu-i pregătit să devină tată nu se poate sustrage temerilor de acest gen. Ai putea să-l faci să uite de angoasa paternităţii arătându-i că te preocupă serios problema protecţiei. Dacă iei anticoncepţionale, adu-i-o la cunoştinţă. Dacă eşti adepta prezervativelor, ai grijă să nu vă lipsească niciodată din sertarul de lângă pat sau din poşetă. Ba chiar ai putea prelua sarcina punerii căciuliţei – bărbaţilor li se pare extrem de sexy chestia asta. Probabil că ştii deja cum se face; dacă nu, el te poate iniţia (asta le place grozav, să te iniţieze în tot felul de chestii!). Foloseşte lubrifianţi, pentru ca treaba să meargă ca „unsă”. Ideea principală este să poţi face toată operaţiunea fără întrerupere: cel mai interesant ar fi să execuţi operaţiunea în timp ce îl săruţi foarte pasional. Nu te complexa dacă nu-ţi iese din prima, în timp vei reuşi să-ţi coordonezi mişcările, iar el va fi tare mândru – şi de el şi de tine. Bărbaţii adoră manevra asta, dat fiind că în cazul în care sunt nevoiţi s-o facă singuri e musai să întrerupă brusc activitatea pentru a-şi pune prezervativul (iar tu rişti să-ţi pierzi entuziasmul din cauza unor astfel de timpi morţi). Această tehnică este ideală pentru a menţine intensitatea preludiului: orice bărbat ar fi impresionat (dar şi extrem de excitat), iar purtarea prezervativului nu va mai fi privită ca ceva stresant!

Sex-temere ascunsă

“Ar trebui să mă retrag înainte de ejaculare atunci când îmi face sex oral?”

Mda, asta e o problemă hiper delicată; pentru unii bărbaţi, înghiţitul pare dovada unui devotament impresionant din partea partenerei; pentru alţii, e un „detaliu” stresant în cazul în care n-a fost discutat dinainte. În ciuda aparenţelor, bărbaţii nu vor să fie nepoliticoşi; dacă îi spui de la bun început când şi unde vrei să se oprească, el va putea să se relaxeze şi să se concentreze mai bine asupra acţiunii. Pe de altă parte, dacă eşti dispusă să mergi foarte departe – şi să te laşi purtată de fanteziile lui – adu-i asta la cunoştinţă. Aşadar, dacă ţi-ai dori ca el să termine altfel, poţi recurge la o tehnică favorabilă amândurora: foloseşte-ţi mâna, în acelaşi sens şi ritm cu buzele, iar în momentul când se apropie de ejaculare (eventual roagă-l să-ţi indice cumva momentul sau urmăreşte atent mişcările abdomenului şi sunetele pe care le scoate partenerul tău), renunţă la exerciţiul oral şi continuă să-l stimulezi cu mâna. Cât despre ţinta ejaculării, asta rămâne s-o stabiliţi de comun acord…

Sex-temere ascunsă

“Dacă actul sexual durează prea mult, ea nu va mai fi lubrifiată.”

Foarte multe femei încep – după o partidă mai lungă de sex – să se simtă mai puţin confortabil din cauză că pereţii vaginului devin mai uscaţi, mai ales atunci când actul sexual se desfăşoară cu prezervativ. De aceea, inventarea prezervativului cu lubrifiant pe bază de apă s-a dovedit a fi genială, iar includerea acestuia în viaţa sexuală nu numai că previne uscarea, ci sporeşte senzaţiile. Însă n-ar fi rău să folosiţi şi puţin lubrifiant separat, mai ales dacă iubitul e amator de maratoane sexuale: mai întâi îşi va unge el palmele şi te va stimula pe tine manual, apoi tu îi vei întoarce favoarea, răsfăţându-i penisul. Manevra asta va mări „tensiunea” sexuală, motiv pentru care el va fi atât de excitat, încât cu greu va putea amâna penetrarea. Un secret: femeile se concentrează de cele mai multe ori asupra penisului, tinzând să ignore „împrejurimile”, dar tu poţi să-i sporeşti excitarea atingându-i perineul – zona dintre anus şi scrot – imediat înainte să atingă punctul culminant. Sau încearcă o mişcare extrem de creativă: întoarce pe dos un prezervativ texturat şi pune-i-l iubitului tău, apoi stimulează-l manual. Această mişcare nouă şi neaşteptată îl va surprinde foarte plăcut, însă senzaţia va fi amplificată din cauza frecării. În momentul când tu eşti gata să fii penetrată, îndepărtează prezervativul folosit şi pune-i unul nou (cel dinainte nu mai prezintă siguranţă, deoarece a fost folosit pe dos). Adaugă puţin lubrifiant, pentru ca partida de sex să nu se oprească din cauza lipsei de lubrifiere. Dacă totuşi se întâmplă să te simţi foarte uscată în timpul actului sexual, luaţi o pauză mică şi condimentaţi-o cu o un pic de lubrifiant. El, de exemplu, poate să îţi aplice ţie o cantitate mică, pentru ca mai apoi aceasta să se întindă datorită frecării, în timp ce voi veţi fi deja mult prea preocupaţi să vă duceţi cu bine treaba până la capăt. Senzaţia va fi nouă pentru amândoi… şi, fireşte, foarte plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.