Am fost „cealaltă femeie”… acum sunt soția

Nu îmi doream să destram o căsnicie… dar exact asta s-a întâmplat.

Nu consider că cineva are ca scop să fie „cealaltă femeie”. Nimeni, cred eu, nu alege să fie considerată cea care a stricat o căsnicie. Nu îmi imaginam vreodată că mă voi îndrăgosti de un bărbat însurat. Dar s-a întâmplat.

Pentru mine, nu a fost nevoie decât un zâmbet și o strângere de mână rapidă. John abia se angajaze la departamentul IT, deci eram colegi, petreceam timp limitat împreună. Nu lucram în același departament, deci ne vedeam doar pe holuri, la sala de mese sau în parcare. Cu timpul, discuțiile noastre au început să fie ceva mai lungi și ne-am cunoscut mai bine.

Citește și: Ce să NU spui unei persoane care abia s-a căsătorit

Glumeam împreună, mai flirtam nevinovat, dar am păstrat o distanță. În acel moment, nu aveam o relație serioasă, dar nici nu îmi doream să stric o căsnicie. Acest nou teritoriu nu era unul unde voiam să mă aventurez.Îmi imaginam că va durea prea mult, va exista multă confuzie și, cel mai important, aș fi știut că relația noastră a început printr-o trădare.

Cu trecerea timpului, ne-am împrietenit și era greu să ignor sentimentele pe care amândoi le experimentam. Prietenii mei m-au sprijinit, dar m-au și avertizat. Familia mea dorea să fiu fericită și era îngrijorată că povestea nu se va termina bine. Însă inima mea știa că mi-am cunoscut sufletul pereche.

Am devenit un cuplu. Cei care au un secret murdar. Oamenii care nu ne-am gândit că vom deveni. Cuplul care se ascunde mereu, vorbește la telefon pe ascuns.

Citește și: Ce poate fi considerat înșelat?

Niciodată nu m-am simțit confortabil știind că sunt judecată și jignită pe la spate… deși știam că merit toate lucrurile pe care unii le spuneau despre mine. Și în niciun caz nu m-am bucurat când a trebuit să dau explicații și să apăr relația noastră atunci când cineva afla despre noi. Dar, ca orice oameni
îndrăgostiți, ignoram curile rele.

John i-a spus soției sale că vrea să divorțeze și, privind în urmă, a fost cea mai ușoară și amiabilă despărțire pe care am văzut-o. A fost o zi pentru sfârșituri și începuturi.

Statisticile și unii dintre prietenii noștri spuneau că relația noastră nu va avea niciun viitor. 14 ani mai târziu, însă, suntem încă împreună. Am supraviețuit decesului părinților, problemei infertilității, unei tratament de fertilizare in vitro destul de costisitor și avem doi băieți frumoși împreună. Am trecut prin multe împreună, iar acum suntem mai puternici decât niciodată.

Nu se întâmplă întotdeauna, dar uneori devii excepția, nu regula. Uneori te bucuri de un final fericit.
*articol preluat din Woman’s Day (autor: Kirsten Piccini)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.