Alimente pentru o viata sexuala implinita

Spune-mi ce mănânci ca să îţi spun ce viaţă sexuală ai!

Cereale integrale

Grăunţele încolţite şi alimentele ce conţin cereale integrale conţin un complex de vitamina B, ce îţi relaxează trupul, îţi cresc libidoul şi intensifică secreţia de hormoni, atât la bărbaţi cât şi la femei.

 

 

Alimente ce conţin niacină

Avocado, anghinare, pepene galben şi spanac. Acestea conţin toate niacină, cunoscută şi ca vitamina B3, care creşte activitatea celulară şi îmbunătăţeşte fluxul sanguin, pentru experienţe sexuale mai intense.

Alimente ce conţin vitamina E

 

 

Cunoscută şi ca ”vitamina sexului”, vitamina E se găseşte în cartofi dulci, zmeură, germeni de lucerna, morcovi şi majoritatea nucilor. Consumă-le cu două, trei ore înainte să faceţi sex şi veţi avea parte de partide de sex mult mai fierbinţi

Alimente bogate în acizi graşi 

Aceştia sunt estenţiali pentru libido, senzitivitate crescută în timpul actului sexual şi plăcere mai intensă. Îi găseşti în semninţele de in, nuci, soia şi peşte.

 

 

Alimente ce conţin zinc

În ziua de astăzi, nivelul de zinc din organism este foarte scăzut datorită stresului. La ce foloseşte acesta în timpul relaţiilor sexuale? Ei bine, să spunem că un clitoris mai sensibil va ajuta o partidă de sex să devină din HOT, foarte HOT!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.