Alimente delicioase, sex mai savuros

Ce legătură există între sex şi mâncare? Ai spune că nici una, dar te-ai însela pentru că exinistă chiar un fel de a introduce mâncarea în relaţiile tale intime, un fel destul de sexy. Împroșcare: sună destul de ciudat, dar poate fi foarte sexy. Se referă la actul de a te juca cu mâncare pentru a-ți crește (ție și partenerului) apetitul sexual.

Dar înainte de a-ți vărsa coșul de cumprărături în pat, e bine să știi că doar anumite alimente au avantajul de a spori excitația. Altele doar fac mizerie sau pot fi chiar dăunătoare. Apoi, e musai să reții regula de aur a partidelor de sex care implică mâncare: o poți pune pe tot corpul, mai puțin în interioul vaginului, deoarece poate cauza infecții, spune Alyssa Dweck, specialist obstetrician în New York și coautoarea cărții The Complete A to Z for Your V. Urmează ghidul nostru pentru sex delicios… la propriu!Precauție sexy

Rezervă un cearșaf pentru distracția cu mâncare, pe care să-l pui peste cel obișnuit, sugerează terapeutul de sex Megan Fleming. „Apoi aruncați-l direct în mașina de spălat.” Așa te asiguri că nu dormiți pe pete lipicioase care pot favoriza înmulțirea bacteriilor.

Ohh, DA!

Cremă de ciocolată

Doar un strop poate face pielea să aibă un gust înnebunitor, și conține phenyletilamină, un compus asemănător cu dopamina, acea chimicală pe care creierul tău o secretă atunci când te simți îndrăgostită. Roagă-ți partenerul să-ți întindă un pic de cremă de ciocolată peste sâni și apoi să o lingă într-un mod senzual, sugerează Susan Block, sexolog.

Ananas

Consumarea acestui fruct tropical cu câteva ore înainte de sex vă poate îndulci fluidele sexuale, spune Block. În plus, să împărțiți câteva bucăți de ananas proaspăt dimineața vă ajută să mascați alte mirosuri mai puțin excitante.

Înghețată pe băț

Oh, uite, un penis topit din înghețată! Înnebunește-ți partenerul lingând o înghețată pe băț ca și cum ai face un blowjob, apoi freacă-ți sfârcurile cu vârful înghețatei, stimulându-ți propriile senzații. Simți tensiunea sexuală? Treci cu înghețata peste penisul lui erect înainte de a o băga înapoi în gură. Schimbarea bruscă de temperatură îi va intensifica orgasmul.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de iulie a revistei Cosmopolitan România.

Citeşte şi: Horoscop vara 2018 – dragoste și sex

Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.