Afla daca a terminat-o cu fosta

By  | 

Vorbeste urat

Ai putea crede ca marturisirea pe care ti-a facut-o, cum ca fosta lui iubita era o “biiiiip”, e o dovada ca a terminat cu ea; dar faptul repeta cu patima “calificativul” (fie el si dezonorant) demonstreaza ca din punct de vedere emotional n-a uitat-o.

N-are nimic de spus

O data ce un tip a terminat definitiv o relatie, ar trebui sa fie in stare sa admita adevarul despre aceasta: ca a fost intensa, dureroasa sau ca a avut multe de invatat.

Dar daca legatura respectiva a fost indelungata – si acum el vrea sa para indiferent – asta denota ca nu toate ranile i s-au vindecat, ca nu a “clasat” cazul si ca amintirea fostei il bantuie inca.

Sunt cei mai buni prieteni

Sunt destui parteneri care ajung sa se desparta in termeni decenti; totusi, a ramane cel mai bun prieten al fostei iubite nu-i a buna.

Daca vietile si preocuparile lor par inca atat de apropiate, exista sanse ca unul dintre ei chiar sa traga nadejde de reluare a relatiei de cuplu.

Ii ia apararea

Fie ca a fost ea cea care l-a parasit, fie ca el a sedus-o si abandonat-o pe aleasa inimii, nu-semn bun daca el o compatimeste.

Inseamna ca imaginatia lui a reinventat-o sub forma de inger – asa ca tare greu vei reusi sa castigi concurenta cu… aura ei neprihanita.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *