Activități romantice pentru cupluri de Valentine’s Day

Nu știi cum să petreci timpul cu partenerul de Valentine’s Day? Ți-am pregătit câteva idei de activități care vor fi pe placul vostru!

Activități romantice pentru cupluri de Valentine’s Day

O după-amiază la SPA. Chiar dacă mulți bărbați nu recunosc, și lor le place să fie răsfățați astfel. Saună, jacuzzi, un masaj în doi… Veți pleca de acolo cei mai relaxați oameni de pe Pământ!Mergeți la un escape room. E distractiv, dar, în același timp, trebuie să gândiți și să colaborați pentru a rezolva puzzle-ul.

Jucați un videogame. Alegeți un joc care se poate juca în doi și care să vă mă mențină interesul. Puteți încerca Portal (un nivel fiecare) sau Civilization (dacă aveți mult timp la dispoziție).

Jucați un boardgame. Dacă nu aveți chef de un videogame, un boardgame ar puta să vă placă mai mult. În plus, pierzătorul îi poate oferi câștigătorului un masaj, de exemplu. Sau ceva mai sexual… 🙂

Faceți un om de zăpadă. Tocmai ce a nins din nou, deci aveți suficientă zăpadă! Ieșiți în spatele blocului sau într-un parc și distracția e garantată.

Încercați roleplaying. E un mod perfect de a vă condimenta relația și nici măcar nu e nevoie să cumpărați costume – puteți improziva în funcție de fanteziile voastre.

Încercați un threesome. Dacă pe amândoi vă tentează ideea, dar nu ați avut curajul până acum… ce mai așteptați?

Mergeți la un double date. Dacă nu țineți neapărat să petreceți ziua doar voi doi, ați putea ieși la un restaurant cu un alt cuplu.

Gătiți o prăjitură împreună. Prăjiturile merg de minune cu această sărbătoare, iar atunci când preparați una împreună vă apropiați mai mult unul de altul.

Tu cum vei petrece anul acesta Valentine’s Day?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.