A venit momentul…sa locuiti impreuna

Fii realistă

Mai mult timp împreună nu înseamnă mai mult timp de giugiuleală ci aduce mai aproape posibilitatea de a interveni pe lângă blestemata rutină şi mici conflicte ocazionale. 

O nouă rutină

Amândoi veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi programul zilnic şi obiceiurile în funcţie de celălalt. Dacă până acum pentru el era ok să folosească podeaua în loc de şifonier pentru haine, de acum se vor schimba multe! Iar pentru tine vor fi o grămadă de nervi, pentru că nu vei putea să îl dezveţi de stilul de burlac prea uşor. 

 

 

Gândeşte înainte să vorbeşti

Evită să provoci discuţii în contradictoriu inutile, care se pot transforma în adevărate tragedii dacă sunteţi amândoi orgolioşi. Uneori este bine să faci şi compromisuri sau să înveţi să fii discretă şi să sugerezi în loc să impui anumite reguli.

 

”Iubitule, îmi place la nebunie când îţi arunci hainele murdare la coşul de rufe” sună mai bine decât ”Iar ai aruncat hainele pe jos deşi ţi-am spus de atâtea ori…”.

 

Stabiliţi totul împreună

Oricât de bine intenţionată eşti când te hotărăţti să decorezi apartamentul şi să scapi de vechiul lui fotoliu, lui nu o să i se pară la fel de incitant. Stabiliţi regulile casei împreună şi fiţi sinceri de la început în legătură cu aşteptările dar şi cu defectele voastre. 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.