A inselat ca sa fie cu tine, ce urmeaza?

Dacă şi-a înşelat iubita cu tine, în ce postură te pune asta pe tine? Şi mai ales, poţi să ai încredere în el pe viitor că nu va face la fel? 

Nu este un semn bun că un bărbat este dispus să înşele, dar astfel de lucruri se întâmplă.” Spune psihologul David Wexler, autor al cărţii ”Când bărbaţii buni se poartă urât”.

 

 

Motivele. 

Nu toţi bărbaţii înşeală pentru că sunt afemeiaţi. Un bărbat care se simte captiv într-o relaţie din care nu poate ieşi poate recurge la o astfel de ”salvare”. Dacă a procedat aşa într-o relaţie anterioară nu este obligatoriu să îşi repete comportamentul, mai ales dacă relaţia actuală este satisfăcătoare.

Dacă persoana pe care a înşelat-o era chiar soţia lui însă, este un semn destul de grav, deoarece demonstrează că nu poate respecta o promisiune. 

Cu cât iese mai repede din relaţia anterioară cu atât cresc şansele ca voi să aveţi o relaţie sănătoasă. Sinceritatea este calea cea mai lină către linişte şi înţelegere. 

 

 

Trebuie să fiţi amândoi deschişi în legătură cu sentimentele voastre pozitive cât şi cu cele negative dar în acelaşi timp să acceptaţi şi lucrurile mai puţin plăcute pe care le veţi auzi.

Lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine în continuare, nu vă grăbiţi să săriţi peste paşii normali ai unei relaţii, chiar dacă a voastră nu a avut un început normal.

Nu sunteţi obligaşi să continuaţi relaţia dacă vă daţi seama că vreţi altceva. Trebuie să vă oferiţi reciproc spaţiul necesar să vă puneţi viaţa în ordine.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.