9 semne că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual

Sexul este foarte important într-o relație sănătoasă și este de preferat să fii compatibilă cu partenerul și din acest punct de vedere.

Există oameni care stau împreună doar pentru sex. Nu se simt grozav împreună, de fapt, se simt mizerabil. Totuși, rămân împreună pentru că sexul este foarte bun. Pe de altă parte, există cupluri care au relații extraordinare, însă care se simt nesatisfăcute în dormitor.Iată câteva semne că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual:

Sexul nu este spontan. Nu vă seduceți unul pe altul, nu săriți unul pe altul cu pasiune. Sexul este doar o activitate ce are loc sâmbătă seara, după ce vă uitați la un film, înainte să vă culcați.

Nu există poziții care să vă placă amândorura. Orice poziție preferă unul, celălalt o urăște.

Poziții sexuale pentru fiecare cameră din casă

Nu aveți un ritm comun. De fiecare dată când pare că sexul va fi bun, unul din voi începe să se miște total altfel față de celălalt, iar momentul este ruinat.

Unul dintre voi își pierde mereu concentrarea. Și e evident. De câte ori te-ai surprins holbându-te la o pată de pe tavan?

Faceți sex cu televizorul deschis. Nu vrei să spui nimic, dar suspectezi că nici pe partenerul tău nu îl deranjează, pentru că și el mai trage cu ochiul la televizor.

Rareori faceți sex în vacanțe sau de aniversări. Iar când faceți, e mai mult din obligație.

Nu aveți chef de sex în același timp. De fiecare dată când unul dintre voi are chef de sex, celălalt este ocupat sau obosit.

6 momente când e normal să ai un libido scăzut

Nu prea ai orgasm. Dacă cu alți parteneri aveai de fiecare dată orgasm, iar actualul se descurcă destul de bine în pat, dar tot nu reusești să ai orgasm, e clar că există o problemă.

Nu aveți aceleași nevoi. Unul dintre voi are chef de sex de 5 ori pe săptămână, în timp ce celălalt doar o dată sau de două ori. Acest lucru poate duce foarte rapid la frustrare.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.