9 semne că nu ar trebui să mai folosești online dating

Online dating nu este o idee bună pentru oricine. COSMO îți prezintă 9 semne că ar trebui să îți cauți marea dragoste în altă parte.

Online dating este o metodă destul de simplă de a-ți găsi un partener, fie că ești în căutare de o relație serioasă sau doar de un one night stand. Însă site-urile și aplicațiile de acest gen nu sunt potrivite pentru oricine.

Citește și: Online dating: 11 lucruri care să-ți dea de gândit 

Iată 9 semne că nu ar trebui să mai folosești online dating:

Nu îți place să dai prima mesaj. E foarte enervant să aștepți ca cealaltă persoană să te contacteze prima, dar nici nu vrei să faci tu primul pas. În acest caz, poate online dating nu e metoda ideală pentru tine.

Ai mai multe match-uri decât ai conversații. Se pare că există mulți bărbați de care ești interesată (și care sunt interesați de tine), însă trebuie să și vorbești cu ei. Poate te panichezi când trebuie să le răspunzi la mesaje sau nu vrei să îi contactezi tu (vezi punctul anterior). În orice caz, poate că nu ești atât de disponibilă precum dai impresia.

Nu vrei să te întâlnești cu necunoscuți. E de înțeles de ce te-ai putea simți inconfortabil să îți dai întâlniri cu necunoscuți, dar trebuie să accepți că online dating nu e pentru tine. De ce te-ai pune în situații în care nu te simți confortabil?

Citește și: Reguli de etichetă în online dating 

Folosești online dating doar pentru distracție. Poate că e distractiv să vorbești cu necunoscuți online, însă mulți dintre ei chiar ar vrea să te întâlnească. Nu te folosi de alți oameni pentru asta.

Alegi potențiali parteneri fără să fii prea atentă la profilul lor. Dacă ești prea selectivă avem o problemă, însă nu e ok nici să nu te gândești puțin înainte de a alege cu cine să vorbești.

Îți e rușine să folosești online dating. Dacă nu vezi aceste site-uri și aplicații ca o metodă bună de a-ți găsi un partener, de ce să le mai folosești? Ar trebui să te entuziasmeze, nu să te gândești ce povești ai putea inventa dacă cineva ar afla că ai o întâlnire.

Nu ai timp de online dating. E necesar să ai suficient timp pentru aceste aplicații și site-uri. Trebuie să depui puțin efort!

Ești deja într-o relație. Chiar trebuie să spunem mai mult? Șterge-ți contul!

Citește și: Ce cred bărbații despre profilul tău de pe site-uri de online dating 

Te întristează. Simți că nu poți să îți găsești perechea prin online dating, iar acest lucru te deprimă. Și atunci de ce să mai încerci? Mai bine cunoști oameni noi când ieși în oraș sau rogi o prietenă să-ți facă cunoștință cu cineva.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Kathryn Lindsay)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.