9 lucruri pe care sa nu le faci in pat

FARA LIMBAJ COPILARESC
Aceasta regula este mai mult pentru barbati, care folosesc nume infantile pentru diferite parti ale copurului, ca de exemplu „bagheta”. Ei nu ii pasa cum iti numesti tu penisul atunci cand te masturbezi sau cand spui glume cu prietenii.

FARA MACHIAJ „ACOLO”
Sa te dai cu ruj pe sfarcuri, cu fond de ten pe fund sau cu bronzant pe decolteu cu siguranta nu se face, indiferent cat de bine te pricepi sa ascunzi.

FARA VORBE. SHHH…
Sa nu spui niciun cuvant cand te apropii de orgasm si sa te exprimi numai prin limbajul semnelor. De obicei asta nu prea merge…doar daca te afli intr-un loc public si trebuie sa faci liniste.

FARA LUCRURI CIUDATE PE PIELE
Sa te bagi in pat data cu ulei de masaj, frisca, miere, ceara, sirop de ciocolata, coca de prajituri, otet balsamic, ulei de masline, vopsea de corp, inghetata, sclipici dau serbet de portocale. Doar daca ti-o cere partenerul …

FARA SCHIMBURI
Nu se face schimb de parteneri cu cuplul de swingers din apartamentul vecin.

FARA RUJ
Sa te dai cu ruj rosu inainte de felatie si sa ii lasi o amintire pe „membru”. Poate ca unora le place dar majoritatea nu apreciaza rujul tau cu rezistenta mare, mai ales acolo.

FARA NUME DUBIOASE
Sa i-o numesti „membru” sau orice alt nume care nu este cel normal. Doar daca vorbesti murdar.

FARA CANTAT
In timp ce esti in pozitia cowgirl intoarsa, sa ii faci un masaj la picioare si sa canti „I Touch Myself” (in traducere, „Ma ating singura”) nu este chiar indicat.

FARA RASETE
Nu ar trebui sa transformi o partida de sex intr-un spectacol de stand-up comedy. Sigur ca poti sa fii haioasa, dar sa spui glume in timp ce faci dragoste poate sa omoare pasiunea. Este o buna arma a seductiei, dar odata ce ti-ai adus partenerul in pat arunca glumele intr-un sertar.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.