9 lucruri pe care bărbații le fac înainte de despărțire

Nu e nimic mai dureros decât momentul în care partenerul îți spune că vrea să vă despărțiți, deși tu credeai că relația funcționează bine. Iată câteva lucruri pe care bărbații obișnuiesc să le facă înainte de despărțire, pentru ca tu să-ți dai seama că relația e pe sfârșite.

Nu mai face planuri cu tine. Obișnuiați să ieșiți destul de des, însă în ultimul timp iubitul tău vine mereu cu câte o scuză pentru a nu vă întâlni. E posibil să vrea să vă despărțiți, dar încă nu e pregătit să îți spună asta.

Citește și: 12 semne că vă îndreptați către o despărțire 

Începe să vorbească cu alte femei. Ți se pare că în ultimul timp iubitul tău petrece mai mult timp vorbind cu alte femei. Poate o colegă nouă de birou, poate o fostă… Nu te înșală, dar poate caută un plan B, pentru a nu fi singur dacă se desparte de tine.

Vrea să discutați mereu despre ce îl deranjează în relație. Comunicarea deschisă e foarte bună, însă în ultimul timp iubitul tău parcă vrea mereu să discutați despre vreo problemă. Iar de obicei tu ești singura vinovată.

Nu mai ești confidenta lui. Indiferent dacă are vreo veste bună sau proastă, nu mai ești prima persoană pe care o sună pentru a o anunța.

Tot ce faci îl enervează. Chiar dacă tu nu te-ai schimbat în ultimul timp, brusc îl deranjează tot ce faci.

Citește și: Cele mai comune 3 motive de despărțire 

Nu mai e fericit când e cu tine. Nu mai face glume, nu mai are chef de nimic… Cel mai probabil a decis să vă despărțiți, însă îi e teamă să îți spună.

Găsește motiv de ceartă în orice. Cel mai probabil face asta pentru ca tu să vezi că relația nu mai funcționează… chiar dacă motivele de ceartă sunt stupide.

Nu mai faceți sex. Dacă brusc nu mai e interesat de sex, poate că încearcă să se distanțeze de tine cât de mult poate.

Are nevoie de spațiu. Dacă ți-a spus că are nevoie de mai mult spațiu, poate vrea să se gândească mai bine la relație, poate vrea să vadă cum se simte fără tine…

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.