8 semne ca nu esti 100% heterosexuala

Orice persoană se întreabă la un moment dat dacă este sau nu heterosexuală. Iată câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit.

Nu ești sigură dacă ești 100% heterosexuală? Nu-i nicio problemă, cei mai mulți oameni au cel puțin un strop de bisexualitate în ei, fie că își dau seama sau nu.

Iată 8 semne că nu ești 100% heterosexuală:

  1. Ți-ai pierdut mințile când Ruby Rose a jucat în serialul Orange Is the New Black. Oare doar pentru că este o persoană frumoasă sau pentru că a trezit altceva în tine? Nu ești prea sigură, dar te-ai masturbat cu gândul la ea.
  2. Spui des că, dacă ai fi lesbiană, te-ai cupla cu vreo prietenă sau o vedetă. Apoi începi să vorbești despre părul ei superb sau despre sânii săi perfecți sau despre cum e atât de minunată întâi te-ai putea atât de frumos cu ea.
  3. Te atrag mai mult filmele porno sau GIF-urile cu lesbiene decât cele cu cupluri heterosexuale.
  4. Ai relații cu bărbați, dar realizezi că ești mai mult o prietenă bună pentru ei, nu o parteneră care îi iubește.
  5. De cele mai multe ori, atunci când te masturbezi, te gândești mai mult la femei decât la bărbați. Uneori chiar ți-e teamă să te masturbezi pentru că știi că vei ajunge să te gândești iar la colega aceea de birou.
  6. Spui că oricine se gândește la femei când se masturbează pentru că femeile sunt frumoase. Deși este adevărat, simți nevoia ca și prietenele tale să se gândească la alte femei atât de des cum o faci tu.
  7. Când faci sex cu bărbați, nu te implici prea mult. Sigur, unii bărbați nu sunt foarte buni la pat și nu prea-ți vine să faci mare lucru, dar sexul ar trebui să fie distractiv și ar trebui să vrei să te implici.
  8. De fiecare dată când cunoști o persoană homosexuală, îi pui sute de întrebări despre cum e să fii homosexual. Sigur, curiozitatea și nevoia de cunoaștere sunt ok, dar tu vrei să știi totul despre cum au mărturisit că sunt gay, dacă au acceptat greu că sunt gay, dacă relațiile gay sunt mai dificile etc.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.